Hivatalos: McTominay hosszabbított

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Scott McTominay új szerződést írt alá, amely értelmében 2025 júniusáig a klubhoz tartozik, plusz egy éves hosszabbítási opcióval.


A 23 éves skót középpályás a Vörös Ördögök akadémiáján nevelkedett és 2012 óta tartozik a klub kötelékébe. 2017-ben egy Arsenal elleni bajnokin mutatkozhatott be a felnőtt csapatban, azóta pedig 75 tétmérkőzésen 6 alkalommal tudott eredményes lenni és állandó tagja a skót válogatottnak is.

 

Scott McTominay

"Bár tisztában vagyok vele, hogy most rengeteg olyan dolog van, amivel foglalkozni lehet és kell jelen pillanatban, nagyon boldoggá tesz, hogy aláírhattam ezt a szerződést és a csapat jövőjének részese lehetek."

 

"Minden, amit tudok a futballról, a Unitednek köszönhetem és reményeim szerint a klub iránt érzett szenvedélyem minden egyes pályára lépésemkor látható. Továbbra is mindent meg fogok tenni ezért a klubért, amikor magamon viselem a vörös mezt."

 

"Szeretnék köszönetet mondani a menedzsernek a belém vetett hite miatt és mindenkinek, aki segített abban, hogy odáig jussak, ahol ma tartok. Szeretném a lehető legjobb módon befejezni ezt a szezont és elérni a kitűzött céljainkat."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer

"Scott félelmetesen jól teljesít mióta a csapat kispadjára kerültem és kulcsszereplőjévé vált a középpályánknak. Eltökéltséget, szívósságot és technikásságot hozott a játékunkba és tisztában vagyunk vele, hogy Scott hatalmas értéke lesz a keretünknek az elkövetkezendő évekre."

 

"Ahogy mindig is mondtuk, az akadémia a klub alapját jelenti, az ottani lépcsőfokok végigjárását követően pedig mindenki számára egyértelművé vált, hogy Scott pontosan olyan mentalitással rendelkezik, amely szükséges ahhoz, hogy valaki sikeres legyen a Manchester Unitednél. Már nagyon várom, hogy továbbra is szemlélője lehessek a fejlődésének a következő években."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!