Ole: Greenwood nem fog kiégni

A szakember elmondása szerint a Vörös Ördögöknél gondoskodnak róla, hogy a tinédzser fejlődésének semmi se szabjon gátat.


A 18 éves támadó a Premier League újraindulása óta meghatározó játékossá nőtte ki magát Solskjaer keretében, a hétközi Aston Villa elleni mérkőzésen tovább nyújtotta lenyűgöző formáját, immáron 16 gólnál jár ebben a szezonban.

 

A norvég nem gondolja, hogy jelenleg túlterhelés alatt állna a fiatal, de tisztában van vele, hogy a klubnak Mason hosszú távú fejlődésére is figyelemmel kell lennie.

 

"Ebben a korban rengeteg energiája van, nincsenek félelmei, csak játszani akar. Ha kimenőt adnánk neki, akkor is valószínűleg a barátaival futballozna" – mondta Ole.

 

"Nem aggódom érte, de természetesen figyelnünk kell majd rá karrierje során."

 

"Elképesztő srác, remek vele együtt dolgozni, imádja a játékot. A befektetett munkája már most gyümölcsözik."

 

 

Solskjaer hozzátette, az idény elején sem foglalkoztatta a gondolat, hogy kölcsönbe kerüljön az angol, miután mindig is hitt benne, hogy képes lesz gólokkal hozzájárulni az első csapat sikereihez.

 

"Tisztában vagyunk az adottságaival, bíztunk benne, hogy meg tudja állni a helyét a legmagasabb szinten, és gólokkal is megörvendeztet bennünket" – folytatta a menedzser.

 

"Mindennap látjuk, hogy született labdarúgóról van szó."

 

"A klub érti a dolgát a fiatalok kinevelése terén…"


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!