Sir Alex: Nem volt szerencsénk

Sir Alex Ferguson úgy érzi, csapatának nem volt szerencséje, miután Aaron Ramsey góljával az Arsenal 1-0 arányban múlta felül a Unitedet az Emirates Stadionban.


A walesi játékos az egyetlen veszélyesebb Arsenal lövésbõl szerezte meg a gyõzelmet a hazaiaknak, mindezt másodpercekkel azután, hogy Antonio Valencia váltotta Andersont a középpályán, így Parknak a középpálya közepére kellett húzódnia.

 

„Hogy õszinte legyek, a gólig nem játszottunk valami jól” – panaszkodott Sir Alex. „Ez egy gyenge teljesítmény volt addig.”

 

„Úgy gondoltam, hogy ez döntetlen lesz, de az egyetlen kaput eltaláló lövésükbõl gólt szereztek, szóval ez nagyon bosszantó.”

 

„Nehéz azt mondani, hogy fáradtak voltunk, azok után, hogy milyen erõfeszítéseket tettünk. Hatalmas volt. Azonban õk rengeteget futottak és megpróbálták a legjobbjukat adni a mérkõzés szakaszaiban, mi pedig a gólig nem igazán játszottunk jól.”

 

„Fontos dolog lett volna, hogy jobban passzoljunk, és többet birtokoljuk a labdát, mert ezt nem csináltuk elég jól az elsõ félidõben. Volt egy-két lehetõségünk, a kapusuk nagyot védett Rooney és Nani lövéseinél is.”

 

„Volt még pár hasonló lehetõség – Naninak volt egy kiváló átadása, amit Chicharito kihagyott, szóval azt gondolom a játék azon periódusában mi voltunk a jobbak, de nem tudtuk megszerezni a gólt, amit akartunk.”

 

 

Ami a tizenegyeseket illeti, Nemanja Vidic kezezett, Gael Clichy pedig buktatta Michael Owent. A menedzser úgy érezte az Arsenalét nem lehetett észrevenni, a United büntetõje viszont megadható volt.

 

„Azt gondolom az elsõ szituációt nehéz lett volna észrevenni. Kissé irányt változtatott a labda, egy kisebb érintéstõl, nem várhatod, hogy a partjelzõ vagy a bíró észrevegye ezt.”

 

„Owen helyzete tiszta büntetõ volt, ahogy én láttam. Egyértelmûen elesett, de nem várhatunk jó ítéleteket a nagy mérkõzéseken, attól tartok.”

 

„Azt gondolom szerencsétlenek voltunk, szem elõtt tartva azt is, hogy Edwin van der Sar nem tudta kivédeni azt a helyzetet. Az Arsenal szépen játszott, de úgy nézett ki, sosem találnak be. Miután lecseréltük Andersont, Ji nem tudott gyorsan alkalmazkodni és a felszabaduló baloldalon Ramsey elõtt megnyílt az út, hogy gólt szerezhessen.”

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!