Magabiztosak Sancho-ügyben a Unitednél

Egyre magabiztosabbak a Manchester Unitednél abban a tekintetben, hogy sikerülhet egyezségre jutni Jadon Sancho leigazolásának ügyében a Borussia Dortmunddal.


A Sancho ügyében folytatott tárgyalások középpontjában a játékosért kifizetendő átigazolási díj és a fizetés ütemezése áll. Úgy tudni, hogy a személyes feltételek kapcsán nem merült fel probléma.

 

A Dortmundnál kitartanak amellett, hogy 120 millió euró (109 millió font) a 21 éves angol válogatott szélső ára, a Unitednél azonban nem kívánnak ilyen magas árat fizetni a koronavírus világjárvány okán őket és a piac többi szereplőjét ért pénzügyi csapások okán.

 

 

A német klubnál emellett azt is szeretnék, ha 100 millió euró (90.5 millió font) azonnal kifizetésre kerülne számukra és mindenben meg tudnának egyezni augusztus 10-ig, amikor megkezdik felkészülési szezonjukat, hogy még időben megtalálják Sancho helyettesét.

 

Úgy tudni, hogy hivatalos vételi ajánlat még nem érkezett manchesteri részről, ugyanakkor nincs más klub, amely hivatalosan felvette volna a kapcsolatot a Dortmunddal.

 

Sancho jelenlegi szerződése 2022 nyaráig szól, így a Ruhr-vidéken nyugodtak lehetnek egyelőre a játékos helyzetét illetően. Amennyiben nem kapják meg azt az összeget, amennyit szerintük a játékos ér, úgy megtartják és boldogan kivárnak a következő nyárig az eladásával - habár akkor már alacsonyabb áron.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!