Henderson szerződéshosszabbítási tárgyalása kulcsfontosságú szakaszban

Dean Henderson jövője a Manchester Unitednél tisztábbá válhat a következő két hétben, miután szerződéshosszabbítási tárgyalása kulcsfontosságú szakaszához érkezett.


Most már több hete tartanak egy nagy összegű szerződésről szóló egyeztetések a felek között, amely értelmében Henderson lenne az egyik legjobban fizetett kapus Európában, de egyelőre még nem tettek pontot a felek az ügy végére.

 

Úgy tudni, hogy Ed Woodward a mostani hét második felében fogja egyeztetni az átigazolásokra rendelkezésére álló forrásokat a klub tulajdonosaival - ezen pedig sok múlik azt illetően, hogy milyen értékű szerződést tudnak letenni Henderson elé az asztalra.

 

A Unitednél hosszú távú lehetőségként tekintenek Hendersonra kapusposzton és ezért szeretnék egy újabb öt éves szerződéssel magukhoz kötni.

 

A Vörös Ördögök menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer továbbra is nagy elismerője a saját nevelésű portásnak és a szezonban nyújtott teljesítményének - és nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a 23 éves angol játékos megküzdhet majd az Old Traffordon David de Gea-val az első számú kapusposztért.

 

 

Henderson ismét parádés szezont produkált a Sheffield United kölcsönjátékosaként, ugyanis Chris Wilder Premier League újonc alakulatában 13 mérkőzésen védte meg a kapuját kapott góltól, és ennek is köszönhetően végül a 9. helyen sikerült végezniük.

 

Wilder örömmel fogadná Hendersont egy harmadik kölcsönidőszakra is a Bramall Lane-en, de számos klub áll még sorba mellettük azért, hogy meggyőzzék a Manchester Unitedet arról, hogy ideiglenesen hozzájuk engedjék el a kapust.

 

Az egyik ilyen klub a Chelsea, amely már régóta figyelemmel követi az eseményeket az Old Traffordon arra az esetre, ha nem sikerülne új szerződést kötni a feleknek.

 

Henderson jelenleg érvényes szerződéséből még két év van hátra, plusz egy év opcióval.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!