Hivatalos: Williams hosszabbított

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Brandon Williams új szerződést írt alá, amely értelmében 2024 nyaráig marad a klubnál, plusz egy éves hosszabbítási opcióval.


Williams, aki hét évesen csatlakozott a Vörös Ördögök kötelékébe, egyike azon 12 akadémián végzett játékosnak, akik ebben a szezonban pályára léphettek a felnőtt csapat színeiben a Premier League-ben. Az U20-as angol válogatott minden sorozatot figyelembe véve 33 mérkőzésen képviselte a Unitedet ebben az idényben a felnőtt csapatban.

 

Brandon Williams

"Egy újabb büszke pillanat nekem és a családomnak, hogy aláírhattam ezt a szerződést. Azáltal, hogy hét éves korom óta a Manchester Unitedhez tartozom, egyértelműen egy álom vált valóra azzal, hogy a felnőtt csapatban játszhatok. Hihetetlen mennyiségű kemény munkába telt, hogy elérjek idáig és nagyon különleges dolog számomra, hogy sikerült beverekednem magamat a felnőttek közé."

 

"A szezon során rengeteget tanultam a menedzsertől, az edzői stábjától és a csapattársaimtól, ezért pedig szeretném viszonozni az irányomba mutatott bizalmukat. Tudom, hogy a klubnál mindenki minden egyes nap nagyon keményen dolgozik azért, hogy a következő években sikereket érhessünk el, én pedig nagyon izgatott vagyok, hogy ennek részese lehetek."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer

"Brandon fantasztikus első szezont produkált, úgyhogy örömünkre szolgál az, hogy új szerződést írt alá. Ez a szerződés egyértelmű bizonyítéka a kemény munkájának és a bemutatkozása óta mutatott fejlődésének. Brandon soha, egy pillanatra sem nézett hátra, mióta végzett az akadémián és miután végigjárta az egész képzési rendszert, pontosan érti, hogy mit jelent a Manchester Unitedben játszani."

 

"Minden szükséges képességgel rendelkezik, ami ahhoz szükséges, hogy ennek az izgalmas, fiatal keretnek a tagja legyen. Továbbra is folytatni fogja a tanulást minden egyes nap az edzéseken és már alig várjuk, hogy láthassuk, amint a következő szezonokban fejlődik."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!