Friss hírek Jones állapotáról

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer magyarázattal szolgált arra, Phil Jones miért nem került be a vasárnap Németországba utazó keretébe.


A középhátvéd a koronavírus világjárvány okozta karantén időszakot követően a futballvilág újraindulása után sem állhatott csapata rendelkezésére. Bár nevezésre került a 30 fős Európa-liga keretbe, nem lesz bevethető hétfőn este az FC Kobenhavn elleni negyeddöntőben.

 

"Phil egyéni edzésprogramot követett a karantén időszakot követően, hogy optimalizálja térd problémájából való felépülését" - kezdte Ole.

 

"Ez egy nagyszerű lehetőség volt, mivel a hátralévő Premier League mérkőzésekre megfelelő opciókkal rendelkeztünk a védelemben, most pedig az Aon Training Complexben folytatja a munkát egy erőnléti edző segítségével, míg a keret Németországban tartózkodik."

 

 

A LASK ellen múlt héten szerdán 2-1-re megnyert Európa-liga nyolcaddöntő visszavágón Victor Lindelöf pihentetésének következtében Eric Bailly volt a csapatkapitány, Harry Maguire párja a védelem tengelyében, míg az akadémián nevelkedett Teden Mengi a kispadról beállva debütálhatott a felnőtt csapatban az utolsó percekben.

 

Luke Shaw és Axel Tuanzebe továbbra sincsenek bevethető állapotban, de remélhetőleg a Premier League szezonjának szeptemberi kezdetekor már ismét rendelkezésre állhatnak.

 

Ole Gunnar Solskjaer rengeteg variációs lehetőség közül válogathat, ugyanis Jesse Lingard például góllal és egy mérkőzés legjobbja címmel jelentkezett be, míg Paul Pogba és Anthony Martial csereként beállva nyújtott maradandót az osztrákok ellen megnyert találkozón.

 

Egy dánok elleni győzelemmel a Vörös Ördögök a második számú európai kupasorozat elődöntőjében a Sevilla vagy a Wolves együttesével csapnának össze egy hét múlva vasárnap.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - FC Kobenhavn

Európa-liga negyeddöntő, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!