Jadon Sancho kikényszerítheti, hogy elengedjék

Jadon Sancho kikényszerítheti, hogy elengedjék a Manchester Unitedhez, ha a Borussia Dortmund hivatalos ajánlatot kap a Premier League-ben szereplő együttestől.


A United továbbra is gőzerőkkel dolgozik Sancho megszerzésén, annak ellenére is, hogy elmulasztották a Borussia Dortmund által meghatározott hétfői határidőt az üzlet véglegesítésére.

 

A tárgyalások tovább folytatódnak a személyes feltételekről a United és Sancho képviselői között, annak ellenére is, hogy a Dortmund egyértelműen leszögezte, hogy Sancho a Bundesligában szereplő együttesnél fog maradni.

 

 

A Dortmund ügyvezető igazgatója, Hans-Joachim Watzke csütörtökön megerősítette Michael Zorc szavait Sancho megtartását illetően, elmondva: "Ebben egyeztünk meg. Ami egyértelmű, az egyértelmű. Jadon nálunk fog játszani a 2020/21-es szezonban. Nincs helye magyarázkodásnak."

 

Sancho legutoljára szerdán, Svájcban lépett pályára a Dortmund színeiben, ahol 6-0-s német győzelem született egy barátságos mérkőzés alkalmával az SCR Altach felett. A klub jelenleg 108 millió fontra taksálja a játékos árát.

 

 

A londoni születésű szélső gyors fejlődésen ment keresztül a német óriásnál, 17 gólt és 17 gólpasszt jegyezve 32 Bundesliga pályára lépése alkalmával előző szezonban, továbbá a Német Szuperkupa megszerzésében is segítette a Dortmundot.

 

Ez még koránt sem a vége

 

Dharmesh Sheth, a Sky Sports News riportere az alábbiakat mondta a transzferrel kapcsolatosan:

 

"Folyamatos kapcsolatban vagyok a Sky Germany munkatársaival... Magabiztosak abban a tekintetben, hogy Sancho marad a Dortmundnál és nem lesz United játékos. Ha úgy nézzük, ez egy halott üzlet. Ugyanakkor én nem vagyok ebben annyira biztos. Soha ne mondd, hogy soha, ha átigazolásról van szó."

 

"Tudjuk, hogy Sancho vágyik arra, hogy az Old Traffordon játsszon, és azt is elmondtam már, hogy lehetséges, hogy kikényszeríti az átigazolását, ha a United olyat tesz, amit eddig a pillanatig nem, és tesz egy hivatalos ajánlatot."

 

"Így Zorc és Watzke is védve lenne - ők csak azt mondják, hogy Sancho a Dortmundban fog szerepelni a következő szezonban. Más megvilágításba tenné a történteket - ezzel Sanchora téve a terhet - ha a játékos elmondaná, hogy "igen, talán beszélni akarok a Uniteddal", így Watzke és Zorc is nyugodtan tudná mondani a szurkolóiknak, hogy "az volt ugyan a tervünk, hogy megtartjuk őt, de mit tudnánk tenni, ha a játékos nem akar a Dortmundnál maradni?".

 

 

"A United eléggé nyugodt, ami az ő részüket illeti. Nem változtak a terveik, továbbra is ő az első számú célpont a nyáron, és úgy érzik, hogy bármiféle Dortmund által adott határidő kicsit mesterségesen kreált, ugyanis az átigazolási ablak nem zárul le egészen október 5-ig. Mindemellett a 120 millió fontos árazás is irreális a jelenlegi gazdasági helyzetet tekintve."

 

"Nagyon sok jól ismert újságíró számolt be arról a közösségi média felületén, hogy Sancho már megegyezett a személyes feltételekről a Uniteddel. Elmondtam már, hogy ez nem ilyen egyszerű, de a tárgyalások tovább folytatódnak Sancho képviselői és a United között."

 

"Valami azt súgja, hogy koránt sincs még vége ennek a történetnek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!