Wan-Bissakara két hetes karantén vár

A Manchester United védője, Aaron Wan-Bissaka kihagyni kényszerül majd a Manchester United szerdán kezdődő felkészülési szezonjának kezdetét, miután Dubaiban történt nyaralása okán 14 napos karatén vár rá.


A Guardian felvette a kapcsolatot a klubbal, hogy tisztázzák, volt-e Wan-Bissakanak engedélye arra, hogy Dubaiba utazzon és vajon az angol válogatott védő is azon kevesek közé tartozik, akik számára több pihenőt biztosítanak és így a keret nagy részével ellentétben nem kell megjelenniük a felkészülés szerdai megkezdésekor.

 

Wan-Bissaka számos képet posztolt közösségi oldalain arról, hogy erőnléti edzéseken vesz részt Dubaiban, amely szerepel azon a listán, amely értelmében az onnan történő Egyesült Királyságba való megérkezéskor 14 napos önkéntes karantén vár az utazókra.

 

 

Dubai már akkor is szerepelt a listán, amikor a Vörös Ördögök szezonbeli utolsó mérkőzésüket játszották augusztus 16-án a Sevilla ellen az Európa-liga elődöntőjében.

 

Ole Gunnar Solskjaer korábban arra biztatta játékosait, hogy a lehető legtöbb feltöltődést jelentő módon töltsék szabadságukat az egy évig és egy hétig tartó 2019/2020-as szezont követően. Az új idényt majd a Crystal Palace ellen, hazai környezetben kezdik.


Guardian

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!