Van der Sar szerepe a Van de Beek-üzletben

A középpályást nagy várakozások övezik az Old Traffordon.


Donny van de Beek a Manchester United idei első nyári igazolása, aki 35 millió font ellenében (amely bizonyos feltételek teljesülése esetén 39 millióra is rúghat majd) érkezett az Ajax együttesétől.

 

Az amszterdamiak jelenlegi vezérigazgatója és a Vörös Ördögök egykori klasszisa, Edwin van der Sar jelentős szerepet vállalt a két fél közötti közvetítésben.

 

Donny a ManUtd.com oldalon megosztotta emlékeit a holland manchesteri pályafutásáról, illetve felfedte az egykori kapus Unitedet dicsérő szavait.

 

"Igen, beszéltem vele, sokat mesélt a klubról. Elmondta, hogy mekkora együttesről is van szó, és hogy milyen tapasztalatokat szerzett Angliában" – válaszolta Van de Beek.

 

A csapat legendája a szurkolóknak is üzent: https://www.manutdfanatics.hu/hirek/18783/2020-09-03-van-der-sar-nyilt-levele-a-united-szurkolokhoz

 

 

"Igazán nagy történelme van a Unitednek, rengeteg meccsüket láttam. Az edzővel, Ole Gunnar Solskjaerral is volt egy kellemes hangulatú találkozóm."

 

"Beszéltünk a fociról, a klubról, jó érzésekkel jöttem el, én pedig mindig a megérzéseim alapján hozom a döntéseimet, ezért fontosnak bizonyult a találkozó."

 

A 23 éves tehetség hiszi, hogy sikerre viheti a Unitedben, játéka pedig könnyedén illeszkedik Solskjaer elképzeléseibe.

 

"Ha valaki ismer engem és a játékstílusomat, pontosan tudja, hogy képes leszek remek csapatot alkotni az új társakkal" – folytatta a válogatott labdarúgó.

 

"Ha megnézi az ember a United játékosait, láthatja, hogy rengeteg hasonló korú fiatal van, mint én, alig várom, hogy együtt játszhassak velük."

 

"Olyan középpályás vagyok, aki szeret felérni az ellenfél tizenhatosához – gólokat szerezni, asszisztokat osztani. A legtöbb esetben nagy területeket futok be a pályán, ez is az erősségeim egyike."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!