Donny első napja a csapattal

A United legújabb szerzeménye túl van a bemutatkozáson.


A középpályás körül gyorsan pörögnek az események azután, hogy az Ajax gárdájától átigazolt a Vörös Ördögökhöz, majd a holland válogatottban 2 meccsen is fellépett.

 

A Lengyelország és Olaszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzéseket követően Van de Beek is csatlakozott a 2020/21-es Premier League-szezon rajtjára készülő társaihoz.

 

Donny távozásakor érzelmes búcsút vett a holland együttes szurkolóitól Amszterdamban, ahol mindenki a legjobbakat kívánta számára a rekordbajnok köreiből.

 

Most minden erejével a Unitedre koncentrál, és a tegnapi napon már részt is vett első manchesteri edzésén, ahol szemmel láthatóan remekül érezte magát.

 

 

Miután a nemzeti válogatottaknál játszott labdarúgók visszaérkeztek a klubhoz, Solskjaer fiai is megkezdték a visszaszámlálást a következő idény előtt.

 

Van de Beek az ismerkedést követően a norvég menedzserrel is leült beszélni, aki nagy szerepet vállalt az üzlet megvalósításában, és már évek óta szemmel tartja őt.

 

A holland akár már szeptember 19-én debütálhat az Old Traffordon, mikor Ole legénysége a Crystal Palace csapatával mérkőzik meg az egy hetes ráadás pihenő után.

 

A legutóbb márciusban, az Eredivise-ben pályára lépő játékos számára biztosan jól szolgált, hogy közel 80 percet töltött a pályán a Dwight Lodeweges irányította tulipánosok színeiben.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!