Ole: Nem feladatom a perememberek boldogan tartása

Ole Gunnar Solskjaer figyelmeztette a Manchester United mellőzött játékosait, hogy kemény munkával kell visszadolgozniuk magukat a terveibe és kijelentette, hogy nem tartja feladatának azt, hogy elégedetten tartsa őket.


Jesse Lingard, aki a United szezonnyitó, Crystal Palace elleni bajnokiján kimaradt a meccsnapi keretből, még nem harcolta ki Old Traffordról való távozását, annak ellenére, hogy képviselői már különböző európai és angliai klubokkal tárgyalnak.

 

Sergio Romero, Chris Smalling, Phil Jones, Marcos Rojo és Andreas Pereira eddig egyetlen meccsnapi keretbe se tudták magukat beverekedni ebben a szezonban, még a keddi Luton Town elleni Ligakupa találkozóra sem.

 

Úgy tartják, hogy a Manchester United inaktivitása az átigazolási piacon abból fakad, hogy képtelenek voltak eddig megszabadulni a számukra feleslegessé vált játékosoktól és ez az oka annak, hogy csak Donny van de Beek érkezett hozzájuk erősítésként a nyáron.

 

"A játékosok boldogok, amikor jól játszanak és mérkőzéseket nyernek" - kezdte Solskjaer mai sajtótájékoztatóján.

 

"De nem az én feladatom az, hogy őket elégedetten tartsam. Nekem az a munkám, hogy a számunkra pozitív eredmény elérése érdekében a megfelelő játékosokat válasszam ki."

 

"Rajtuk múlik, hogy megfelelő erőnléti állapotban vannak-e, keményen dolgoznak-e és készen állnak-e a bevetésre, amikor szükség van rájuk."

 

Chris Smallingot mostanában már naponta hozzák szóba azzal, hogy kölcsönjátéka után véglegesen visszatérhet Rómába, de Solskjaer korábban azt állította, hogy még nem kaptak hivatalos ajánlatot a játékosért.

 

Amikor arról kérdezték, hogy visszaintegrálódhat-e Smalling a United felnőtt csapatának keretébe, így felelt:

"Ahhoz különböző dolgoknak kellene megtörténnie. Várjunk ki, hogy lesz-e ilyen változás és hogy mi történik Chrisszel."

 

 

A United következő, szombati Brighton elleni bajnoki mérkőzésén először lehet majd egyszerre pályán a Paul Pogba, Bruno Fernandes és Donny van de Beek alkotta középpályás trió.

 

A holland játékos a kispadról állhatott be a Palace elleni vereségkor, a kezdőcsapatban Scott McTominay foglalt akkor helyet.

 

"A jó játékosok képesek együtt jól játszani" - tette hozzá Solskjaer.

 

"Scott, Nemanja és Fred is nagyon jó játékosok, szóval nagy versenyhelyzet van a csapatba való bekerülésért. Rengeteg különböző kombináció és játékrendszer létezik a fejemben a középpályára."

 

"Természetesen nem voltam elégedett a Palace elleni mérkőzéssel. Nem álltunk még készen arra, hogy a tőlünk szükséges intenzitással játszunk."

 

"Azt gondolom, hogy a júniusi újraindítást követően hatalmas lépeseket tettünk meg előre a csapatjáték tekintetében."

 

"De minden egyes mérkőzés külön történet. Ettől függetlenül továbbra is magabiztos vagyok, hogy képesek vagyunk a csapatokat megtörni a minőségünknek köszönhetően."

 

"Ehhez viszont szükségünk van a képzelőerőnkre és több precizitásra, mint azon a mérkőzésen volt, ez biztos."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!