A United egy utolsó ajánlatot készül tenni Sanchóért

Angol lapértesülések szerint a hét folyamán a Manchester United egy újabb ajánlatot készül tenni a Borussia Dortmund játékosáért.


Habár a német csapatnál elmondták, hogy Jadon Sancho minden bizonnyal marad a csapatnál, a United mégis ajánlatot készül tenni érte.

 

Mivel a Vörös Ördögök korábbi kiszemeltjei, Gareth Bale és Jack Grealish sem érkezett a csapathoz, ezért minden bizonnyal visszatérnek a fő kiszemeltjük, Sancho megszerzéséhez.

 

A hírek szerint a Dortmund 108 millió fontot szeretne a támadóért, a United viszont egy 65 millió font körüli ajánlatra készül, amely a különféle bónuszoknak köszönhetően felkúszhat akár 90 millió fontig is.

 

 

Amennyiben tehát a hírek igazak, akkor az elkövetkezendő napokban tehetik le az angolok az említett összeget az asztalra. Az nyilvánvaló, hogy égető szüksége van Solskjaeréknak egy jobbszélsőre.

 

A pletykák azonban tovább folytatódnak, mivel a Uniteddel több játékost is szóba hoztak, akiket megrohamozhatnak az átigazolási ablak bezárta előtt. Többek között a Napoli csatárát Arkadiusz Miliket, a Bournemouthos Josh Kinget, vagy éppen az olasz bajnokságban játszó Ivan Perisicet és Douglas Costát.


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!