A Lazionál magabiztosak Pereira megszerzésében

A Lazio sportigazgatója, Igli Tare magabiztos abban, hogy a Manchester United középpályása, Andreas Pereira "két-három napon belül" csatlakozik majd hozzájuk.


A Sky Italia arról számolt be, hogy a Lazio egy szezonra kölcsönvenné Pereirat, majd a következő nyáron a szerződésében foglalt kötelező vásárlási opcióval 13.6 millió fontért végleg le is igazolnák.

 

Mindazonáltal a római klubnak először meg kell szabadulnia a korábbi Manchester City csatártól, Felipe Caicedotól, hogy helyet szabadítson fel a keretében.

 

A Lazio vezetőedzője, Simone Inzaghi a 24 éves brazil válogatott középpályást "minőségi játékosnak" tartja, aki "nagy segítségére lehet" csapatának.

 

 

Pereira nem került be a Manchester United első két bajnokiján a meccsnapi keretbe, de a Luton Town elleni Ligakupa találkozón se volt esélye arra, hogy szóhoz juthasson.

 

A saját nevelésű játékos esélyei Ole Gunnar Solskjaernál a megfelelő mennyiségű játékpercekre egészen csekély, miután a nyáron Donny van de Beek személyében 39 millió fontért igazolt a klub a középpályára.

 

A Lazio azt követően szeretné megerősíteni középpályáját, hogy lemaradtak a Manchester City-től távozó David Silva megszerzéséről, aki a Real Sociedadba igazolt.

 

A klub akadémiáján nevelkedett, belgiumi születésű játékos korábban játszott már kölcsönben, méghozzá Spanyolországban a Granada és a Valencia színeiben, az előző idényben manchesteri mezben pedig 40 mérkőzésen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!