Van de Beek tanácsadója kritizálja a Unitedet, ügynöke szerint boldog

Donny van de Beek tanácsadója, az Ajax legenda Sjaak Swart a Manchester Unitedet kritizálta a holland játékos eddigi kezeléséért, de ügynöke, Guido Albers kijelentette, hogy boldog az Old Traffordon.


Van de Beek öt éves szerződést írt alá az Álmok Színházában, miután szeptember elején 39 millió font ellenében távozott az Ajaxtól, de az eddigi két Premier League bajnokin csak 24 percnyi játéklehetőséget kapott a szezonban.

 

Kevés játékperce ellenére is sikerült Van de Beeknek hatással lennie csapata teljesítményére mindkét találkozón; betalált a Palace ellen vereséggel végződött debütáló meccsén, a Brighton ellen pedig benne volt a győzelmet jelentő büntetőt megelőző szöglet kiharcolásában.

 

Ole Gunnar Solskjaer azon döntése, hogy csak a 91. percben küldte pályára a 2019-es Bajnokok Ligája elődöntős játékost az Amex Stadiumban, azonban nem nyerte el Sjaak Swart tetszését, aki közel 20 évet töltött el az Ajax kötelékében, több mint 600 mérkőzésen képviselve az amszterdami klubot, amely színeiben sorozatban három BEK-győzelmet arattak 1971 és 1973 között.

 

"Egy csere; ez egyáltalán nem tetszik nekem. Én erre nem lennék képes, hogy négy percre beálljak. Akkor inkább hagyjanak a kispadon. De azt kell mondanom, hogy még így is volt három jó megmozdulása" - kezdte Swart a VoetbalPrimeurnek.

 

 

"És a büntető, amelyből aztán a győztesgól született, miatta születhetett meg. Ez alatt a néhány perc alatt is jól teljesített. De normális esetben a csapatának 7-1-re veszítenie kellett volna. A Brighton öt kapufát lőtt."

 

"Ők (Brighton) egy nagyszerű csapat, de ilyennek nem szabadna előfordulnia a Manchester Uniteddel."

 

Van de Beek ügynöke, Albers azonban próbálta eloszlatni a fentebb idézett kommentek erősségét a Sky Sports News-nak:

"Donny nagyon boldog a Manchester Unitednél és nagyszerű kapcsolatot ápol Ole Gunnar Solskjaerral, az edzői stábbal és az új csapattársaival."

 

"Semmilyen problémája nincsen az Ajaxtól történő átigazolása óta, amelyet én tárgyaltam le a képviseletében. Sjaak Swart, mint Donny mentora és tanácsadója, illetve Ajax legenda, magánvéleményt fogalmazott meg."

 

"Donny nagyon boldog minden egyes perccel, amelyet a Manchester United mezében a pályán tölthet."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!