Karantén miatt fog csúszni Cavani debütálása

Karantén kötelezettségei miatt nem debütálhat majd a Manchester Unitedben Edinson Cavani a Newcastle elleni bajnokin, de egykori csapata, a Paris Saint-Germain ellen már ott lehetne a pályán a Bajnokok Ligájában.


A Vörös Ördögök újdonsült 7-es számú játékosa az átigazolási időszak utolsó napján, ingyen érkezett, de az október 17-én esedékes Newcastle elleni idegenbeli Premier League összecsapáson még önkéntes karantén időszakát fogja tölteni.

 

A csatár három nappal később Párizsban, a PSG ellen húzhatná magára először a United mezét, azonban elképzelhető a 33 éves játékos nem kerül időben megfelelő erőnléti állapotba, miután egészen a karanténidőszaka lejártáig nem edzhet együtt újdonsült csapattársaival.

 

 

Miután szabadon igazolható volt, így Cavani nem volt tagja az úgynevezett elit sport "buboréknak", amely értelmében nem kellett volna alávetnie magát a 14 napos karanténkötelezettségnek, amely Franciaországból érkező személyekre vonatkozik a jelenlegi koronavírus rendelkezések alapján.

 

Pedig Anthony Martial Tottenham elleni kiállításával sokkal nagyobb valószínűséggel juthatott volna játéklehetőséghez a válogatott szünet utáni első összecsapáson.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!