Bailly informált az állapotáról

A Manchester United védője, Eric Bailly pozitív információt osztott meg Instagram fiókján keresztül, miután csütörtökön az elefántcsontparti válogatott tagjaként le kellett cserélni a Belgium elleni 1-1-re végződött barátságos mérkőzésen.


A középhátvéd, aki a Tottenham Hotspur elleni bajnokin volt a szezonban először a kezdőcsapat tagja a Premier League-ben, egy belsővédő trió tagjaként szerepelt hazája színeiben Brüsszelben.

 

Jól teljesített, csakúgy, mint csapata, de amikor a második félidőben a földre került, a térdínjéhez nyúlt, majd a 70. percben be kellett cserélni Odilon Kossounou-t a helyére, sokakban felmerült a félelem, hogy ismét megsérült.

 

"Köszönöm, hogy aggódtok értem" - írta Eric személyes Instagram fiókjáról.

 

"De tökéletesen jól vagyok, csak fáradtság volt."

 

 

Franck Kessie szerezte csapata kései egyenlítőgólját az 1-1-re végződött mérkőzésen, ahol a gólgyártást a jelenleg a Chelsea-től a Crystal Palace-nál kölcsönben szereplő Michy Batshuayi kezdte meg.

 

26 éves védőnk kedden ismét válogatottja rendelkezésére állhat majd, amikor Japánnal csapnak majd össze.

 

Amint visszatért a Unitedhez, egy Newcastle elleni idegenbeli összecsapás várhat rá, majd megkezdődik a sűrű őszi időszak a hazai és nemzetközi színtéren is.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!