McTominay és Fred párizsi deja vu-ben reménykedik

A Manchester United középpályás duója, Scott McTominay és Fred abban reménykednek, hogy deja vu élményben lesz részük kedden este - azáltal, hogy újra megtapasztalhatják milyen érzés legyőzni a Paris Saint-Germaint a Parc de Princes-ben.


A páros mindkét tagja játszott a francia fővárosban aratott 2019-es emlékezetes győzelem során, ahol Ole Gunnar Solskjaer sérülésektől tizedelt csapata 3-1-es sikerével vívta ki a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe való továbbjutást.

 

Az a felvillanyozó győzelem többek között egy drámai, 94. percben értékesített Marcus Rashford büntetőnek köszönhetően jött össze, a Vörös Ördögök nyitó Bajnokok Ligája csoportmérkőzésére készülvén az akkori emlékek pedig még mindig nagyon élénken élnek a manchesteri játékosokban.

 

"A Bajnokok Ligája mindig fantasztikus" - kezdte a hétvégén a United kezdőcsapatába visszakerülő Fred.

 

"Ez egy olyan sorozat, amelytől a Manchester Unitednek soha nem szabadna távol maradnia. Minden egyes szezonban a Bajnokok Ligájában kellene megmérettetnie magát a csapatnak."

 

"Jó emlékeket őrzünk a PSG-vel kapcsolatban, én pedig úgy emlékszem arra a napra [2019-ben], mintha tegnap lett volna. Remek eredményt értünk el, egy igazán nagyszerű fordítást tudtunk véghez vinni azt követően, hogy hazai pályán hátrányba kerültünk."

 

"Ilyennek kellene lennie a Manchester Unitednek, mindig. Nagy eredményeket kell elérnünk. Hatalmas klub vagyunk, nekünk pedig mindig a lehető legjobb teljesítményünket kell nyújtanunk ahhoz, hogy nagy győzelmeket vívjunk ki. Remélem sikerül jól kezdenünk a szezont a Bajnokok Ligájában, elindulunk a célunk felé és sikerül továbbjutnunk a csoportból."

 

 

McTominay, aki elismerést vívott ki a Newcastle United ellen nyújtott teljesítményével, már szintén nagyon várja, hogy újra ellátogathasson abba a stadionba, amely eddigi karriere egyik legkiemelkedőbb élményének volt színhelye.

 

"Biztos vagyok benne, hogy mindenki nagyon izgatott lesz azáltal, hogy visszatérhetünk a Parc de Prices-be" - tette hozzá a skót saját nevelés.

 

"Tavaly valószínűleg a lehető legnagyszerűbb élményt gyűjtöttük be ott, amire futball pályán lehetőség nyílik. Azt akarjuk, hogy deja vu élményben legyen részünk."

 

"Nagyon sajnálatos, hogy szurkolók nem lehetnek ott velünk a mérkőzésen, hallhatják újra a Bajnokok Ligája himnuszt és láthatnak egy ilyen neves ellenfél elleni mérkőzést. Reménykedünk és imádkozunk azért, hogy a szurkolók visszatérhessenek és amilyen gyorsan csak lehet az egész világ visszatérjen a régi kerékvágásba."

 

"Borzasztó, ami történik az egész világon, nagyon nehéz lehet ezt feldolgozni azoknak, akiket érint. De számunkra nagyon fontos lenne, hogy a szurkolók visszatérhessenek, amikor az már biztonságossá válik."

 

A United egy ismerőssel is találkozhat majd Ander Herrera személyében, aki első alkalommal lép majd pályára ellenfélként a manchesteriekkel szemben azóta, hogy 2019 nyarán áttette a székhelyét Párizsba, a csapat jelenlegi középpályásai pedig csak is dicsérő szavakkal tudták illetni korábbi csapattársukat.

 

 

"Ő is egyike azon nagyszerű fickóknak, akikkel itt a klubnál találkoztam" - mondta Fred.

 

"Kiváló játékos, aki nagyon jól teljesít Párizsban. Minden jót kívánunk neki és a PSG játékosainak, de a célunk, hogy megnyerjük a mérkőzést. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy jó összecsapásunk legyen."

 

Folytatva ezt a gondolatot, McTominay így szólt:

"Imádom Andert, remek srác. A spanyol fiúk nagyszerű emberek, akik odafigyelnek másokra is. Ander is ilyen volt velem és sokat segített nekem. Azóta is tartjuk a kapcsolatot és szoktunk beszélni. Jó kis csata lesz ez ellene."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Paris Saint-Germain - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!