A United felkészült a Chelsea ellen

Sir Alex Ferguson szerint játékosai teljes mértékben tudatában vannak annak, amit vasárnap véghez kell vinniük a Chelsea elleni bajnoki mérkõzésen.


Az Arsenal elleni United vereség megnyitotta az utat a címvédõ elõtt az újabb bajnoki cím felé, pedig néhány héttel ezelõtt már úgy tûnt, szinte esélyük sincs megvédeni címüket. A Vörös Ördögök még mindig saját kezükben tartják sorsukat és tudják, a vasárnapi, Old Traffordon lejátszandó bajnokin elért gyõzelem szinte bebiztosítaná számukra a rekordnak számító, 19. bajnoki címet.

"Mindenki tisztában van a vasárnapi meccs fontosságával, amit már nagyon várunk" - mondta Sir Alex Ferguson a mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján.

 


"A múlt vasárnapi eredmény miatt igazán fontossá vált ez az összecsapás, ezért is változtattam a csapatomon szerdán. Emiatt friss csapatunk lesz vasárnapra. Fantasztikus meccsnek kell lennie és ha mi nyerünk, meg kell nyernünk a bajnokságot."

A United rendelkezik egész Európában az egyik legjobb hazai mérleggel, az idei szezonban csupán két pontot hullajtott el a csapat a bajnokságban. A menedzser reméli, csapata képes lesz ismét egy gyõztes meccset bemutatni Ancelotti legénysége ellen.

"A hazai formánk hatalmas elõny. Ez az oka annak, hogy az élen állunk" - folytatta Fergie. "Talán ez a legjobb mérleg Európában. Néhányszor egészen félelmetes produkciót mutattunk. Reméljük most is olyan eredmény születik, amit mi szeretnénk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!