A Unitednél továbbra is támogatják Solskjaert

Ole Gunnar Solskjaer továbbra is élvezi a Manchester United bizalmát és hosszú távú megoldásként tekintenek rá.


Solskjaer jövője azt követően kérdőjeleződött meg ismét erősen, hogy a Vörös Ördögök szerdán este 2-1-es vereséget szenvedtek az Istanbul Basaksehirtől a Bajnokok Ligájában - amely az első pontvesztésük volt a sorozat jelenlegi idényében.

 

A United jelenleg a Premier League 15. helyén szerénykedik az Arsenaltól múlt vasárnap elszenvedett 1-0-s vereségüket követően, de a klubnál nem tervezik Solskjaer leváltását - szemben azokkal a folyamatosan jelenlévő pletykákkal, hogy a korábbi Tottenham Hotspur menedzser, Mauricio Pochettino válthatja az Old Trafford kispadján.

 

Solskjaer a Törökországban elszenvedett zakót követően nem kívánt foglalkozni a jövőjét megkérdőjelező pletykákkal.

 

"Nem kívánok kommentálni ilyen információkat" - mondta Solskjaer hivatalos sajtótájékoztatója keretében.

 

"Természetesen még nagyon korai bármit is mondani. Vélemények mindig megjelennek minden kapcsán."

 

"Erősnek kell maradni. Engem azért alkalmaz a klub, hogy elvégezzem a feladatomat és a stábommal együtt a képességeim legjavát adjam át a csapatnak."

 

 

A Sky Sports News riportere, James Cooper szerint a klub vezetősége továbbra is támogatja a norvég menedzsert, az Arsenaltól és az Istanbul Basaksehirtől elszenvedett egymás utáni vereségek ellenére.

 

"Velem azt közölték, hogy a Manchester United továbbra is Ole Gunnar Solskjaert látja hosszú távú projektje élén és ő olyasvalaki, akit támogatni kell abban, hogy ezt a feladatát elvégezhesse. Nem hiszem, hogy bármi változott volna."

 

"Hogy mik a reakciók az elmúlt napokra? Nem jók. Egy héttel ezelőtt még mind azt mondtuk volna, hogy ő egy lenyűgöző edző és hogy miként változtak meg a körülmények Solskjaer alatt."

 

"Túljárt az RB Leipzig eszén az Old Traffordon aratott 5-0-s győzelem során és úgy tűnt, hogy minden jó irányba van változóban. Az érem másik oldala viszont az, hogy az ördögbe tudták ezek a játékosok 5-0-ra legyőzni a Leipziget, majd ilyen gyenge teljesítményt nyújtani a legutóbbi két mérkőzésen?"

 

"Hatalmas kérdőjelek vannak a csapat körül. Láttuk Solskjaert tegnap este - dühös volt az Isztambulban történtek kapcsán. Védelmezte a játékosait, nem igazán kritizálta őket. De szerintem az érezhető volt a szavaiból, hogy nagy fordulatot vár hétvégén az Everton ellen."

 

"Korábban is jártak már hasonló cipőben, de a legtöbb Manchester United szurkoló el tudná mondani, hogy amikor eredményre van szüksége, akkor azt eléri. De hétvégén nem lesz könnyű az Evertonhoz látogatniuk. Sir Alex Ferguson után november hónap mindig kellemetlenül sikerült a klub menedzsereinek."

 

"Tavaly ilyenkor ugyanezek a kérdések merültek fel Solskjaerral szemben. A United részéről az az üzenet, hogy támogatják Solskjaert. Ő az emberük hosszú távra, de a pályán látott dolgokban jelentős javulás szükséges."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!