Irwin: Telles nagy esély előtt áll

A United legendás balhátvédje szerint Shaw hiányában bizonyíthat a brazil.


Érkezése óta Alex Telles mindössze egy találkozón lépett eddig pályára a Vörös Ördögök színeiben, de a Párizsban megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen már meg is csillogtatta nem mindennapi képességeit.

 

A védő további sikeres szereplésének pozitív koronavírus-tesztje szabott gátat, a szombati West Brom elleni hazai találkozón azonban újra felléphet Solskjaer alakulatában - még akkor is, ha egy hosszú utazást követően érkezik meg Dél-Amerikából Manchesterbe.

 

Denis Irwin úgy véli, a 27 éves bekk számára remek alkalom kínálkozik, hogy Luke Shaw kb. 1 hónapos kényszerpihenője idején bejátssza magát a csapatba.

 

 

"Ez egy jó lehetőség Alex előtt, hiszen sorra fogják követni egymást a meccsek, akár bent is ragadhat a kezdőben" – magyarázta az egykori labdarúgó. "Néha csak a sérüléseknek köszönhetően kaphatsz helyet a balhátvéd posztján."

 

"Igaz, eddig nem sokat láthattunk tőle a védekezést illetően, a Premier League viszont egy nagyon kemény bajnokság, ezért nem hibázhatunk hátul. Támadó kvalitásairól már megbizonyosodhattunk 70 percnyi játékideje alatt."

 

Telles egy ötvédős rendszer baloldali szárnyvédőjeként munkálkodott a Parc des Princes-ben, és pazar labdákat osztogatott a szélről pontrúgásból és akcióból egyaránt.

 

"Nincs kétség afelől, hogy a rögzített szituációk terén óriási segítségére fog válni az együttesnek" – mondta az ír. "De nem hasonlítanám össze David Beckhammel! Minden jel arra utal, hogy balosával fantasztikus dolgokra lesz képes, csatáraink pedig biztosan tűkön ülve várják a centrumba érkező labdáit."

 

Kedden a Brazil labdarúgó-szövetség megerősítette, hogy negatív tesztet produkált a játékos, azonban a védő a Seleção Uruguay elleni győzelmében nem jutott szerephez.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!