Solskjaer: Greenwood újra a legmagasabb szinten fog teljesíteni

Ole Gunnar Solskjaer támogatja Mason Greenwoodot abban, hogy "fantasztikus" első 12 hónapját követően újra a legmagasabb szinten pörögjön a Manchester Unitedben.


A 19 éves Greenwood az elmúlt két hét edzéseit betegség miatt kihagyni kényszerült, így valószínűtlen, hogy a West Brom ellen visszatérhetne a csapatba, ugyanakkor a Vörös Ördögök menedzsere annak érdekében visszaidézte, a csatár tavaly ilyenkor hol tartott, hogy ezzel is megfelelő környezetbe helyezze üstökösszerű felemelkedését.

 

"Ha visszamegyünk egy évet az időben, akkor tavaly ilyenkor kihagytam a Chelsea elleni Ligakupa meccs keretéből. Mason otthon maradt, pályára lépett a Doncaster ellen a Checkatrade Trophy-ban, hogy megfelelő mennyiségű játékidőt kapjon, azóta pedig mindannyian láthattuk, hogy meddig jutott" - kezdte.

 

"Mostanra már 19 gólja van a felnőtt csapat színeiben, bemutatkozott az angol válogatottban és gólt szerzett az első U21-es válogatott meccsén. Fantasztikus fejlődési utat járt be."

 

 

"Természetesen ő akkor is a címlapon lesz, amikor gólt szerez és akkor is, amikor nem játszik."

 

"Mindenkivel előfordul, hogy éppen nincs jól, ha pedig nem vagy jól, akkor nem edzhetsz."

 

"Mostanra nyolc-kilenc napot töltött távol tőlünk és nem edzett. Éppen elkezdtük újra felépíteni őt."

 

"Nincsenek kétségeim vele kapcsolatban. Fejben nagyon rendben van, a tehetsége pedig olyan mértékű, amely mindenki számára egyértelmű."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!