Ole: Kíméletlenebbnek kellett volna lennünk

Ole Gunnar Solskjaer úgy érezte, hogy a kapu előtti befejezés volt a különbség a szerdai BL-meccsen a United és a PSG között.


A párizsiak éltek lehetőségeikkel és 3-1-re nyertek az Old Traffordon. Neymar duplája mellett Marquinhos talált még be, míg a Vörös Ördögöknél csak Marcus Rashford volt eredményes.

 

Az eredmény azt jelenti, hogy a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata közé való kvalifikáció eredménye a jövő hétre csúszik, hiszen még a United, a PSG és az RB Leipzig is továbbjuthat.

 

A találkozó után az MUTV-nek és a BT Sportnak nyilatkozva Olét a jövő heti találkozóról, a PSG elleni teljesítményről, Fred eseménydús estéjéről, mely kiállítással végződött, és sok minden másról is kérdezték.

 

 

A BEFEJEZÉS SOKBA KERÜLT

"Visszatekintve a mérkőzésre és a helyzetekre, melyeket kialakítottunk, az érezhető, hogy megérdemeltük volna a továbbjutást. De sokkal kíméletlenebbnek kell lenned, ki kell használnod a lehetőségeidet! Azt kell mondjam, a srácok kialakították ezeket a momentumokat, helyzeteket, ami nagy pozitívum. Kíméletlenebbnek kellett volna lennünk, ezt tudjuk. De ilyen a foci. Néha neked jön össze, olykor másnak, ma este mindenképp ellenünk jött össze. Nem érdemeltünk vereséget."

 

 

MARQUINHOS LÖVÉSE

"Fél centi, fél hüvelyk volt csak, ennyin múlt. Kicsit szerencsétlenek voltunk Aaron jobb sarkával vagy nem is tudom melyik testrészével, ami épp vonalban volt Marquinhosszal. Először azt hittem, les volt, de nagyon kis eltérés volt. Várjuk a következő hetet, elmegyünk Lipcsébe, és kihozunk belőle valamit."

 

 

FRED MÁSODIK LAPJA

"Igen, az nem volt sárga lap, ezt tudjuk. A játékvezető, mikor meglátja majd, tudni fogja, hogy hibázott. Ez olyan, ami néha megtörténik. Sajnos nem tehetsz erről, de tiszta és világos hiba volt a játékvezetőtől. Ez nagyon frusztráló. Egy tiszta szerelés volt. Fred nagyon jól játszott, energikusan focizott. Felemeli a kezét, bocsánatot kér, de nem kell elnézést kérj azért, mert megszerzel egy labdát. Igaz?"

 

 

ELSŐ FÉLIDEI SÁRGA LAP

"Frednek nem szabad ilyen mozdulatot tennie, nem teheti meg! Szerencséje volt. Azt hittem, vagy semmi, vagy piros lesz. Kis szerencséje volt akkor, hogy fent maradhatott."

 

 

A LIPCSE ELLEN

"A PSG és a Lipcse elleni, hazai mérkőzések is megmutatták, mennyit fejlődtünk. A csapat fejlődött az ilyen típusú meccsekben és ha a befejezés jobb lett volna, most mosolyognánk."

 

 

MARCUS SÉRÜLÉSE

"Vállsérülésről van szó, csak vigyáz rá. Meglátjuk, milyen gyorsan jön rendbe. Reméljük, hogy a West Ham ellen készen áll, de még nem tudjuk."

 

 

ÖLTÖZŐI REAKCIÓK

 

"Nem kell őket felrázni, csak arra kell figyelnünk, hogy ne szegjük fejünket. Ilyen a labdarúgás. Szombaton már nagy meccs lesz a West Ham ellen, majd kedden a Leipzig elleni összecsapás, szóval nagyszerű hét lesz."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!