Nem is jöhetne jobbkor a városi derbi

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer és csapatkapitánya, Harry Maguire is már előre tekint, hogy talpra álljanak, amelyre szombaton este egy Manchester City elleni rangadón lesz lehetőségük.


A Bajnokok Ligájából való búcsúzást jelentő, kedd esti, RB Leipzigtől elszenvedett 3-2-es idegenbeli vereséget követően a United menedzserének nem volt más lehetősége, mint hogy előre, következő feladatukra tekintsen, amely nem lesz más, mint egy manchesteri városi derbin történő helytállás az Old Traffordon.

 

"Természetesen most mindenki nagyon csendes az öltözőben, de szombaton már újabb erőpróba vár ránk a Man City ellen" - nyilatkozta Solskjaer a Red Bull Arena-ban a lefújást követően.

 

"Szóval össze kell kapnunk magunkat. Nekünk, edzőknek is össze kell szednünk magunkat, mert ilyen ennek a játéknak a természete. Minden mérkőzés nagyon gyorsan történelemmé válik, nekünk pedig már előre kell tekintenünk és a következő mérkőzésre koncentrálni."

 

Ole hiszi, hogy a kedd esti, szűk különbséggel elveszített mérkőzést követően pontosan egy olyan fontos mérkőzésre lesz szükségük, mint a City elleni.

 

"Ilyenkor az ember a lehető leggyorsabban újra játszani szeretne" - hangsúlyozta.

 

"Ráadásul nagy mérkőzésen. Valahogyan muszáj a hangulatot emelni, javítani, mert ilyenkor nem könnyű. Hatalmas csalódás ebből a sorozatból kiesni. Mindenben nagy csapásként jelenik meg. Tisztában vagyok én is ezzel, de egészen biztos vagyok benne, hogy szombaton újra harcra készek leszünk."

 

"Futballistaként nem sajnáltathatod magadat. Ma este egy picit el lehet merengeni a történteken, de aztán újra neki kell veselkedni a feladatoknak és már a szombati meccsre kell koncentrálni. Hatalmas fontosságú meccs vár a fiúkra a hétvégén, amelyet már régóta nagyon várnak, ahogyan én is."

 

 

Csapatkapitányként Maguire is osztja menedzsere nézeteit.

 

"Ez tökéletes lesz következő mérkőzésnek számunkra" - mondta a MUTV-nek.

 

"A társaim nagyon csalódottak. Nekem és a menedzsernek össze kell szednünk őket. Hatalmas összecsapás lesz. Nincs annál jobb érzés, mint manchesteri városi derbit nyerni az Old Traffordon."

 

"Jelen pillanatban még nagyon csalódottak vagyunk, de holnap ezt ki kell kapcsolnunk a fejünkben és meg kell próbálnunk regenerálódni és pihenni. Aztán csütörtöktől már a nagy feladatunkra kell koncentrálnunk. Adnunk kell valami örömöt a szurkolóinknak."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League 12. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!