Giggs soha nem hitt a kritizálóknak

Ryan Giggs minden kritikán mosolygott az idei szezonban.


Egyes kritizálók szerint az idei Manchester Unitedet nem lehet összehasonlítani Sir Alex Ferguson korábbi csapataival és sokan úgy gondolták, a korábbi szezonokat nem képes idén megközelíteni a csapat.

Azonban a Vörös Ördögök megcáfolták a gúnyolódó kijelentéseket azzal is, hogy idén immár negyedszerre gyõzték le a Chelsea-t és nagyon közel kerültek a bajnoki címhez, valamint a Bajnokok Ligája elhódításához.

Giggs elismeri, bizonyos szakaszokban sokat fizettek a hibákért, ám mindazok végül nem okoztak nagy gondot.

"Õszintén szólva nem igazán zavar ez minket" - mondta a legenda az MUTV-nek. "Elismerjük, hogy a szezon elsõ felében nem játszottunk csodálatosan, de az eredmények jöttek így is."

"Majd a szezon második részében, karácsonytól kezdve ragyogóan teljesítettünk. Zseniális teljesítményeket hoztunk, amivel az eredmények is megmaradtak."

"Néhány rendkívül nagy meccset is játszottunk mind az európai kupában, mind pedig a bajnokságban, így nem igazán érdekel, mit mondanak egyesek. Tudtuk, milyen kvalitású csapat van az öltözõnkben és milyen kiváló menedzserünk van."

Ryant arról is megkérdezték, vajon a szinte megszokott csapatválasztás is segített-e abban, hogy a United kétszer is le tudta gyõzni a Chelsea gárdáját 2-1 arányban hazai pályán.

 


"Azt hiszem igen" - folytatta Giggsy. "Tudjuk, hogy képesek vagyunk jó focira, amit meg is tettünk ezen a két meccsen. Úgy éreztem, megcsináltuk azt, különösen a mérkõzés korai szakaszában."

"Tudtuk, hogy tartani kell magunkat a támadásokhoz, mert gyakran egy gól nem elég olyan csapatok elleni, mint a Chelsea, akiknek nagyon jó lehetõségeik vannak támadások terén. Lehetett látni, milyen nyomást gyakoroltak ránk a második félidõben és sikerült is egy gólra visszajönniük. Tudtuk, hogy továbbra is támadnunk kell, ahogy tettük azt a Bajnokok Ligája találkozón is."

"Nagyszerûen kezdtünk. Könnyen levehettük volna a lábunkat a pedálról, de nem ezt tettük, mert tudtuk, hogy több kell nekünk egy gólos elõnynél. Ezért nagyon jó volt látni Vida gólját."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!