Csapathírek a Ligakupa elődöntőre

A Manchester United ismételten nélkülözni lesz kénytelen Edinson Cavanit, amikor a Ligakupa elődöntőjének keretében a városi rivális Manchester City-t fogadják majd szerdán este az Old Traffordon.


Az uruguayi csatár három mérkőzéses eltiltásából a második találkozóját fogja kihagyni, így még a szombati, Watford elleni FA-kupa mérkőzésen sem állhat majd csapata rendelkezésére.

 

A Vörös Ördögök menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált csapata állapotával kapcsolatban a hétközi, Kékek elleni rangadót megelőzően és beszámolt arról is, hogy hátsérülése kiújulását követően ismételten számíthat majd Victor Lindelöfre.

 

"Csalódottak vagyunk, hogy nem számíthatunk Edinsonra" - kezdte Ole.

 

"De valószínűleg csak ő lesz az egyetlen játékos, akivel nem számolhatunk, persze leszámítva a régóta sérült Phil Jonest. Ők ketten nem lesznek bevethetőek, amely azt jelenti, hogy jó pozícióból várjuk az összecsapást."

 

"Magabiztosak vagyunk. Jó formában vághatunk neki a mérkőzésnek, szóval nem lehetnek kifogások. A csapat koncentrált és készen áll, hogy mindent beleadjon. Remekül felkészültünk erre a találkozóra."

 

 

A United szeretné megszakítani a City dominanciáját a második számú angol kupasorozatban, amelyhez már az előző szezonban is közel járt, de az 1-0-s Etihad Stadiumban aratott győzelem se volt elég a döntőbejutás kivívására, mivel összesítésben 3-2-vel búcsúzni kényszerültek az elődöntőben velük szemben.

 

A Kékek a sorozat legutóbbi öt kiírásából négyet megnyertek, ezt a sorozatukat azonban pont a városi riválisuk szakította meg 2017-ben, a Southampton Wembley-beli fináléban történt legyőzésével.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!