Ole: El fog jönni Donny ideje

Nincs abban semmi új, hogy egy új bajnokságba érkező játékosnak időbe telik az akklimatizálódás és a kezdőcsapatba való bekerülés, szóval Ole Gunnar Solskjaert egy kissé bosszantja, hogy Donny van de Beek helyzetét miként értékelik bizonyos sajtótermékekben.


A szerda esti, Manchester City elleni Ligakupa elődöntőt megelőző sajtótájékoztatón ismételten kérdés érkezett a holland válogatott játékos kapcsán, miután utoljára a karácsony előtti, Evertonnal szemben megnyert Ligakupa negyeddöntőben lépett pályára.

 

Mindazonáltal a norvég menedzsert folyamatosan kérdezik az egykori Ajax középpályással kapcsolatban és már eléggé bosszantja, hogy folyamatosan rá kell mutatnia, hogy türelemmel kell lenni egyik nyári igazolása kapcsán.

 

"Donny jól játszott, amikor lehetőséget kapott" - hangsúlyozta Ole.

 

"Szerintem hajlamosak vagyunk túl gyorsan ítélkezni azt illetően, hogy ha valaki nem játszik, akkor az az ő hibája."

 

"A csapatomból Victor Lindelöf és Fred is jó példa arra, hogy egy kis időbe telhet a beilleszkedés, de mostanra már hihetetlenül fontos részei a keretnek és a csapatnak és ugyanez lesz a helyzet Donny-val is. Megérkezett és egy olyan csapatrészben, a középpályán kell kivívnia a csapatba kerülést, ahol tele vagyunk minőségi játékosokkal, a posztján pedig olyanok játszanak, mint Bruno [Fernandes], Juan [Mata] és Jesse [Lingard]."

 

"Tele vagyunk 10-esekkel és sok középső középpályásunk is van Paul [Pogba], Nemanja [Matic], Scott [McTominay] és Fred személyében. Sokan vannak ebben a csapatrészben, Donny pedig jól játszott, amikor szóhoz jutott, az pedig nagy szó, hogy készen állsz, amikor szükség van rád."

 

"Ő mindig játékra kész, keményen dolgozik az edzéseken, pozitív és a szezonban még számos mérkőzésen fogja a különbséget jelenteni számunkra, de igazán a következő évben lesz még ennél is meghatározóbb játékosa a csapatunknak."

 

 

Solskjaer arra is igyekezett kitérni, hogy kerete minden egyes játékosának tettre késznek kell lennie lehetősége megragadásában, mint ahogyan tette azt Eric Bailly sérüléséből történt visszatérése óta.

 

"Vegyünk egy Jesse-t, vagy olyan játékosokat, akik mostanáig nem játszottak sokat. Nekik is készen kell állniuk, amikor lehetőséghez jutnak" - tette hozzá.

 

"Ott van Eric Bailly, aki visszatérése óta lenyűgözően teljesít. Várt, voltak apróbb húzódásai és sérülései, de jól kell edzened. A munka dandárját az edzőpályán, az edzők segítségével kell elvégezni, a játékosok ezt pedig meg is teszik."

 

"Készen kell állnod arra, hogy bármikor szóhoz juthatsz."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!