Vajon Bruno pihentetve lesz az FA-kupában?

A Manchester United menedzserét, Ole Gunnar Solskjaert a városi rivális Manchester City-vel szemben elveszített Ligakupa elődöntőt követően arról kérdezték, pihentetni fogja-e Bruno Fernandest a szombati, Watford elleni FA-kupa mérkőzésen.


A Vörös Ördögök hamar szeretnék feledtetni a második számú angol kupasorozat legjobb négy csapata között elszenvedett csalódásukat, azzal, hogy a legrangosabb kupa 3. fordulójában továbbjutnak, amikor a Watford az Old Traffordra látogat a hétvégén.

 

A másodosztályú gárda elleni összecsapás játéklehetőséget és ezzel együtt kulcsfontosságú pályán töltött perceket jelenthet számos, eddig kevesebbet szereplő játékos számára, így felmerült egy, a megérkezése óta a csapatra hihetetlen hatással lévő Brunoval kapcsolatos kérdés is Ole Gunnar Solskjaer szerda esti mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján, miután a portugál közismerten mindig szeretne játékban lenni.

 

"Nos, mi minden mérkőzésnek úgy állunk neki, hogy nyerni szeretnénk, de ez természetes" - kezdte a norvég menedzser.

 

"Lesz néhány változtatás, de ez valahol természetes annak figyelembe vételével, hogy milyen ez a szezon."

 

"Korábban amikor szükség volt rá, akkor is fel tudtunk vonultatni minőségi játékosokat és most is lesznek változások. Holnap [csütörtök] reggel majd meglátom, hogy ki egészséges és ki nem, illetve ki az, aki játékra kész állapotnak örvend."

 

 

"Bruno mindig játszani akar."

 

"De természetesen nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy ez egy hosszú szezon."

 

"Még meglátjuk, hogy szombaton milyen csapattal állunk ki, szóval majd beszélgetek vele, hogy miként érzi magát."

 

Az egyetlen játékos, aki biztosan kihagyja a Lódarazsak manchesteri látogatását az Edinson Cavani, aki három mérkőzéses eltiltása utolsó találkozóját tölti.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Watford

FA-kupa 3. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!