A visszatérők profitáltak a Watford meccsből

Ole Gunnar Solskjaer elégedett volt a Manchester United azon triójával, akik az Old Traffordon rendezett, Watford elleni FA-kupa mérkőzésen élni tudtak a korábbiakhoz képest több játéklehetőségükkel.


A Vörös Ördögök menedzsere a szerdai, Manchester City elleni Ligakupa elődöntőben pályára küldött csapathoz képest kilenc helyen változtatott kezdőjében a Lódarazsak elleni kupaösszecsapásra. Ezzel pedig számos játékosnak biztosított már nagyon régóta vágyott játékidőt a csapat sűrű menetrendjének közepette.

 

Mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján Solskjaert konkrétan Brandon Williams, Mason Greenwood és Donny van de Beek teljesítményének értékeléséről kérdezték.

 

Az ezúttal jobboldali védőként játszó Williams szezonbeli hatodik találkozóján szerepelt a Watford ellen, azonban Ole a 20 éves játékos erőfeszítéseit, mint az este egyik pozitívumát emelte ki.

 

 

"Azt gondolom, hogy Brandon jól teljesített. Nagyon jó mérkőzése volt" - kezdte.

 

"Már egy ideje nem játszott és ezúttal a védelem jobboldalán kapott lehetőséget. Szeretnénk, ha ő egy támadó felfogású szélsővédő lenne, ez pedig lehet, hogy könnyebb lesz számára a jobboldalon. Nagyon elégedett voltam Brandonnal. Ő volt az egyik pozitívuma a meccsnek."

 

 

Greenwood ezúttal esélyt kapott arra, hogy középcsatárként szerepeljen a United felnőtt csapatában, Solskjaer pedig úgy érzi, hogy a tinédzserkorú játékos profitálni fog ebből a tapasztalatából.

 

"Egy Dan (James), Juan (Mata), Jesse (Lingard) és Mason összetételű négyes alkotta a támadóalakzatunkat, akiknek az volt a feladatuk, hogy elmozgásokkal megtalálják az üres területeket" - tette hozzá.

 

"Mason alapvetően egy könnyű mozgású csatár egyébként. Néha, amikor fiatal vagy, kihívást jelenthet csatárnak lenni, ő pedig folyamatosan magánál akarta tudni a labdát és hozzáérni. Profitált ebből a meccsből."

 

 

Az Ajaxtól érkezett nyári igazolás, Donny van de Beek manchesteri karriere során 9. alkalommal volt a kezdőcsapat tagja a Watford ellen és szintén lenyűgözte Solskjaert.

 

"Szerintem Donny ismét megvillantotta a kvalitását."

 

"Technikailag nagyon tisztán játszott és jó döntéseket hozott. Milyen nagyszerű volt a perdítése Juannak az első félidőben."

 

"Benne megvan a minőség ahhoz, hogy szoros mérkőzéseket nyíltabbá tegyen, szóval ő is mindenképpen profitálni fog ebből a meccsből."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!