Csak távozókat vár januárban Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer szerint inkább csökkenni fog a Manchester United keretének létszáma, mint növekedni, netán nem változni a január átigazolási időszakban.


A norvég menedzser arra számít, hogy a téli átigazolási szezonban a keret "két-három tagja" elhagyja majd a Vörös Ördögöket, közülük is az egyik legesélyesebb a távozásra Timothy Fosu-Mensah, akiért a Bayer Leverkusen és az Ajax fut versenyt.

 

Bár Bruno Fernandes tavaly januári leigazolása bombasikert eredményezett, Solskjaer szerint valószínűtlen, hogy tudnának bármilyen olyan erősítést eszközölni, amely potenciális előnybe hozná őket a bajnoki címért folyó versenyfutásban.

 

"A helyzet már más, mint egy évvel ezelőtt, szóval valószínűtlen, hogy bármi is történni fog érkezési oldalról" - kezdte.

 

"De igazuk van. Bruno tavaly ilyenkor érkezett és hihetetlen hatással volt a csapatra, jobbá tett minket és ő maga is jobb játékossá vált."

 

"Ha előállna valamilyen kihagyhatatlan lehetőség, akkor én arra nem mondanék nemet, de valószínűtlen, hogy bármi is történni fog."

 

 

Az 1999-es Bajnokok Ligája döntő hősének tehát a jelenlegi játékoskeretével kell tovább mennie a megkezdett úton, akik ha ma este legyőzik a Burnley-t a bajnokság első fordulójából elhalasztott összecsapáson, akkor a Premier League élére állnak a jelenleg jobb gólkülönbségének köszönhetően listavezető Liverpool elleni vasárnapi idegenbeli rangadót megelőzően.

 

2012 decembere óta ez lenne az első alkalom, hogy a Manchester United vezeti a bajnokságot 17 fordulót követően, azonban Solskjaer közölte keretével, hogy mindez semmit se jelent és ha a játékosok felülnek a körülöttük keletkező bajnoki címmel kapcsolatos felhajtásnak, akkor hamar visszazuhannak a földre.

 

"Szeretném azt gondolni, hogy nem azzal a gondolattal vágunk majd neki ennek a mérkőzésnek, hogy hol fogunk állni a tabellán a kedd estét követően, hanem hogy hol végzünk májusban" - tette hozzá.

 

"Ez az, ami számít. Az egész szezonon keresztül gyűjtögetjük a pontokat, szóval ha egy ponton azt hiszed, hogy 'ah, megcsináltuk, ott vagyunk' és pihenhetsz, akkor az nagyon hamar vissza fog ütni."

 

"Szóval nagyon koncentráltak vagyunk. Jó karakterekkel rendelkezünk a csapatunkban, az öltöző hangosabb, zajosabb mostanság."


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!