Ole nem mond nemet a további távozókra

Ole Gunnar Solskjaer utalást tett rá, hogy további távozók is lehetnek a Manchester Unitednél a januári átigazolási időszakban.


Timothy Fosu-Mensah szerdán véglegesen átigazolt a Bayer Leverkusenhez, míg a norvég menedzser arról már korábban nyilatkozott, hogy Marcos Rojo és Sergio Romero is távozhat, miután nyáron lejáró szerződésük nem kerül majd meghosszabbításra.

 

További januári mozgás pedig azon fog múlni, hogy a kérők tudnak-e olyan ajánlatot tenni a United számára, amelyet nem lehet visszautasítani.

 

"Nem igazán lehet erre nemmel válaszolni, mert a futballban a dolgok hirtelen történnek" - mondta Solskjaer a klubmédiának, amikor arról kérdezték, hogy távozni fog-e bárki, akár végleg, akár kölcsönben január folyamán.

 

"Előfordulnak olyan lehetőségek, amelyekre nem igazán mondhatunk nemet és ha ez a klub és az adott játékos legjobb érdekeit is szolgálja, akkor azt meg fogjuk vizsgálni."

 

"Jelen pillanatban egyikük kapcsán se szolgálhatok friss információval, nem igazán tudok arról, hogy hol tartanak a különböző egyeztetések."

 

Bár ez az időszak az átigazolási piacon mindig csendesebbnek ígérkezik, mint a nyári periódusok, a legutóbbi három januári transzfer ablak során Henrikh Mkhitaryan, Marouane Fellaini és Ashley Young is elhagyta a klubot.

 

 

A felnőtt csapat legutóbbi szezonközi távozója Fosu-Mensah, amely döntést Solskjaer elmondása szerint azért hoztak meg, hogy a 23 éves játékos több játéklehetőséghez juthasson.

 

"Minden jót kívánunk Timnek - azt hiszem, hogy hat és fél évet töltött itt el" - tette hozzá Ole.

 

"Ő egy izgalmas tehetség, aki rendelkezik a szükséges jellemzőkkel, de játszania kell."

 

"Ha folyamatos játéklehetőséget kap, akkor szerintem a holland válogatottban is látni fogjuk őt és azt, hogy mennyire jó játékos is ő."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!