Lindelöf büszke a csapat hidegvérére

A United nem esett pánikba a korai bekapott gól miatt.


Ole Gunnar Solskjaer legénysége a Liverpool elleni FA-kupa-mérkőzésen ismét hátrányból tudott felállni.

 

Mohamed Salah hamar megszerezte a vezetést a Vörösök számára, azonban Mason Greenwoodnak köszönhetően 1-1-es döntetlennel vonulhattak öltözőbe a hazaiak. A szünet után Marcus Rashford góljára a vendégek válasza ugyancsak az egyiptomi támadótól érkezett, viszont Bruno Fernandes hajrában lőtt szabadrúgásgólja végleg eldöntötte a továbbjutás sorsát.

 

Victor Lindelöf tudta, a Vörös Ördögök nem fognak összezuhanni a Pool találata után, és boldog, hogy a második félidőben is végig nyugodt maradt a gárda.

 

"Képesek vagyunk visszajönni, néhányszor már megtettük, és most újra sikerült" – mondta a svéd a meccs után.

 

"Hiszünk magunkban, ezért ha hátrányba kerülünk, az nem ér minket hideg zuhanyként. Próbálunk végig higgadtak maradni, mert tudjuk, hogy lesznek lehetőségeink a gólszerzésre."

 

"Ez történt ma is, a bekapott gól után csak tettük a dolgunkat, és végül megnyertük az összecsapást."

 

"Nehéz ütközet volt, erős ellenfél ellen kellett pályára lépnünk, nagyon boldog vagyok, hogy tovább mentünk a következő körbe."

 

 

Greenwood Rashford gólpasszából egyenlített ki a 26. percben.

 

"Örülök, hogy Mason betalált, valamint asszisztot is kiosztott, fantasztikus képességű fiatal" – tette hozzá Victor. "Remélhetőleg egyre csak fejlődni fog."

 

Fernandes bő egy óra után szállt be, és nem kellett neki sok a gólszerzéshez.

 

"Amikor szabadrúgáshoz jutottunk, rögtön tudtam, Bruno el fogja vállalni" – mondta a bekk. "Reméltem, hogy be fogja rúgni, és szerencsére így is lett, pazar lövés volt."

 

A United következő ellenfele a sorozatban a West Ham lesz az Old Traffordon február 10-én. Lindelöf elégedett a sorsolással: "Mindig hazai környezetben szeretnénk fellépni, még akkor is, ha jelenleg nem lehetnek nézők a lelátókon. Ez az otthonunk, itt szeretünk játszani."

 

"Mindenkinek hiányoznak a szurkolók. Bízunk benne, hogy a közeljövőben visszatérhetnek, és ismét remek hangulatot varázsolhatnak majd a stadionba."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!