Solskjaert meglepte Lampard menesztése

Ole Gunnar Solskjaer támogatásáról biztosította Frank Lampardot, hogy legyen egy "nagyon jó edzői karriere", miután menesztették a Chelsea-től, amely a Manchester United menedzserét elmondása szerint nagyon meglepett.


A korábbi angol válogatott játékost, aki edzői karrierét a Derby County kispadján kezdte, hétfőn reggel mentették fel a munkavégzés alól, utódja pedig Thomas Tuchel lehet.

 

Lampard egy, a Bajnokok Ligája indulást érő helyektől jelenleg öt ponttal elmaradó, a Premier League tabelláján 9. helyet elfoglaló Chelsea-t hagyott maga után, pedig a nyáron több, mint 200 millió fontot költhetett erősítésekre.

 

"Egy dolgot tudok biztosra, méghozzá azt, hogy Frank egyikünktől sem vár sajnálatot" - mondta Solskjaer újságírók kérdésére a szerdai, Sheffield United elleni bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján.

 

"Ismerem a karakterét, a mentalitását és biztos vagyok benne, hogy talpra fog állni és újra visszatér majd az edzősködéshez. Nagyon jó karrier áll még előtte menedzserként. Rövid idő alatt nehéz időszakon mentek keresztül, de még nem volt olyan rég, amikor a bajnoki tabella élén álltak."

 

"Ez volt az első nagyobb formahanyatlásuk Frank irányítása alatt, szóval egy kissé meg vagyok lepve, de nem az én feladatom, hogy a Chelsea-nél történő eseményeket kommentáljam."

 

 

Amikor saját csapata gyengébb szezon eleji teljesítményéről kérdezték, Solskjaer így folytatta:

"Tudtuk, hogy lesznek kemény és nehéz időszakaink, de én remek támogatásban részesültem a klub részéről."

 

"A vezetés szilárdan tartotta magát az előzetesen eltervezettekhez, amelyért nagyon hálás vagyok, mert már túl vagyok két-három rosszabb perióduson a forma tekintetében."

 

"Nem tudjuk, hogy mi történik a színfalak mögött. Az viszont mindig szomorú, ha valaki elveszti az állását."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!