Solskjaer továbbra sem számít januári érkezőkre

Ole Gunnar Solskjaer továbbra sem számít arra, hogy jönnének csapatába új érkezők a téli átigazolási időszak vége előtt.


A Vörös Ördögök Sir Alex Ferguson 2013-as visszavonulása óta először vezették a bajnokságot féltávnál, emellett pedig harcban állnak még az FA-kupa és az Európa-liga küzdelmeiben is.

 

De Solskjaer már nem számít arra, hogy az átigazolási piac február 1-i zárását megelőzően új arcokkal erősödne trófeákra hajtó játékosállománya.

 

"Nem, nem hiszem" - mondta a norvég menedzser.

 

"Meglepődnék, ha lenne bármilyen érkezőnk."

 

"A keret erős, tele minőségi játékosokkal. Már így is időnként ki kell hagynom bizonyos játékosokat."

 

"Ha csak valami meglepő nem történik, nem hinném, hogy bármilyen mozgolódás lenne érkezési oldalon."

 

A Manchester United egyetlen új játékost szerződtetett januárban, azonban az egyelőre még képlékeny, hogy a sokra taksált Amad Diallo mikor lesz először érintett a felnőtt csapat kereténél.

 

A United októberben állapodott meg az Atalantaval a 18 éves játékos megszerzéséről, akiért első körben 18.7 millió fontot fizettek januárban - amely bizonyos feltételek teljesülése esetén 36.5 millió fontra emelkedhet.

 

 

Amikor Solskjaert arról kérdezték, hogy Diallo rendelkezik-e olyan potenciállal, hogy hosszú távon megoldhatja a csapat régóta fennálló problémáit a jobbszélső posztján, így felelt:

"Nos, az az általa leginkább preferált poszt. Nagyon ügyesen tudja megtalálni az üres területeket."

 

"Képes befelé és kifelé is cselezni. Meg fogja kapni a szükséges időt arra, hogy bizonyítani tudja, ő a megoldás."

 

"De természetesen mellette ott van még Mason (Greenwood), Marcus (Rashford), Dan (James) és Juan (Mata) is, szóval vannak opcióink."

 

"Paul (Pogba) és játszott már ott, de szerintem ha megnézzük a keretet és Amadot, akkor könnyű azt gondolni, hogy az lesz az a poszt, ahol megtaláljuk a helyét."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!