Fletchernek három meccse lesz bizonyítani

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson három mérkõzésnyi lehetõséget ad a 'nagy mérkõzések játékosának', Darren Fletchernek, hogy megfelelõ erõnlétbe kerüljön a május 28-i Wembleyben rendezendõ Bajnokok Ligája döntõre.


A skót válogatott középpályás két hete tért vissza, miután egy, a gyomrát erõsen megviselõ vírus miatt a Manchester United azt megelõzõ 15 mérkõzését kénytelen volt kihagyni, így most versenyt fut az idõvel, hogy megfelelõ erõnléti állapotba kerüljön a Wembleyben rendezendõ BL-fináléra.

 

Fletcher, aki 2009-ben eltiltása miatt nem lehetett ott az idei döntõ "elõdjeként" aposztrofált Barcelona elleni fináléban, 20 percet játszott a Schalke elleni elõdöntõ-visszavágón, azonban még nincs teljesen 100%-os állapotban, miután betegsége ideje alatt rengeteget veszített testsúlyából.

 

Éppen ezért Ferguson lehetõséget fog biztosítani a saját nevelésû játékosnak, hogy újra visszanyerje régi erõállapotát, így várhatóan kezdõként számol majd vele a Blackburn Rovers és a Blackpool elleni bajnokikon, illetve a Gary Neville tiszteletére játszandó Juventus elleni gálamérkõzésen is.

 

 

"Darren már magára szedett egy kis súlyt, és folyamatos edzésmunkát végez, de még van mit tennie. De a döntõig még van három hetünk, tehát nem elérhetetlen számára, hogy esetleg pályára lépjen" - kezdte Sir Alex a Daily Express-nek.

 

"Ha sikerül elérnie a célt, akkor az hatalmas lökést jelenthet számunkra, ugyanis mindannyian tudjuk, hogy õ a nagy mérkõzések játékosa."

 

"A Schalke ellen pályán töltött 20 perce egyértelmûen nagy elõrelépés. Az edzéseken, különösen egy ilyen éles mérkõzés elõtt, a szokottnál is keményebben kell készülnie, hogy helyt tudjon majd állni."

 

"Elõttünk áll a Blackburn és a Blackpool elleni bajnoki is, és ráadásként ott van Gary Neville búcsúmeccse is, úgyhogy lehetõsége lesz a megfelelõ mennyiségû játékpercet a pályán tölteni." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!