Csapathírek az Everton meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy Edinson Cavani bevethető lesz az Everton ellen, de egyik védekező alapembere játéka még kérdéses.


Cavani pénteken azt közölte a Manutd.com-mal, hogy 'jó formában érzi magát erőnlétileg', miután a Southampton ellen 9-0-ra megnyert bajnoki félidejében bokasérülés miatt le kellett cserélni.

 

Mindazonáltal Ole arról beszélt, hogy az uruguayi csatárnak sikerült időben felépülnie, amely zene lehet a United szurkolók füleinek, miután ebben a szezonban már két alkalommal is megzörgette a Stolverkosok hálóját.

 

Phil Jones továbbra is sérült és a Vörös Ördögök másik problémával bajlódó játékosa is a csapat hátsó alakzatát képviseli.

 

Eric Bailly, aki különböző erőnléti problémák miatt csak egyszer lépett pályára csapata legutóbbi öt tétmérkőzéséből, ismét hiányozhat, de ezt leszámítva mindenki más egészséges és készen áll Carlo Ancelotti legénységének fogadására.

 

"Edinsonnak bevethetően kell lennie, egyértelműen igen" - mondta Solskjaer újságíróknak hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Kapott egy csúnya rúgást a bokájára [a Southampton ellen]."

 

"Eric játéka kérdéses, de ezt leszámítva mindenkire számíthatok."

 

 

Solskjaer friss információkkal szolgált az argentin kapuvédő, Sergio Romero kapcsán is, aki ebben a szezonban még egyetlen egy mérkőzésen se lépett pályára, míg David de Gea és Dean Henderson már 25, illetve 10 alkalommal állt a csapat kapujában.

 

A 2015 óta az Old Traffordon szolgáló vb-ezüstérmes portás már újra edzésbe állt, miután az ünnepeket hazájában töltötte.

 

"Sergio keményen dolgozik az edzéseken. Ott van a résztvevők között. Természetesen azt nem szabad elfelejtenünk, hogy a szezon elején rengeteg edzést hagyott ki" - tette hozzá.

 

"Az otthon töltött időszaka után nagyon későn csatlakozott hozzánk és a Karácsonyt követően is. A családjával töltötte az idejét Argentínában."

 

"Együtt dolgozik a kapusokkal, de természetesen Dean, Lee [Grant] és David mellett nehezen tudja magát beverekedni a meccsnapi keretbe."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Everton

Premier League 23. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!