Cavani: Remek állapotban vagyok fizikálisan

Az uruguayi megszerezte első gólját az Old Traffordon.


Ole Gunnar Solskjaer a 9-0-ra megnyert Southampton elleni Premier League-meccs szünetében a csapat 4. gólszerzőjét, Edinson Cavanit elővigyázatosságból lekapta a pályáról, miután a 7-es kapott egy rúgást a bokájára.
 
 
A 33 éves játékos a szombati bajnokit megelőzően adott interjút.
 
 
"Kitűnően érzem magam fizikálisan, és örülök, hogy sikerült betalálnom ebben a gyönyörű stadionban" – mondta a csatár.
 
 
"Fantasztikus lett volna, ha a szurkolók a lelátókon élvezik végig ezt a hatalmas győzelmet, de a jelenlegi körülmények ezt most nem teszik lehetővé."
 
 
"Nehéznek bizonyult megszerezni az elsőt Manchesterben, valamiért eddig nem akart utat találni a labda a hálóba. De a sok munka, erőfeszítés és akarás végre meghozta a gyümölcsét, nagyon boldog vagyok."
 
 

 

Cavani bevallása szerint a kedd esti találkozóra még sokáig emlékezni fog, és a kezdőrúgáskor érezte, jól fog menni a csapatnak.
 
 
"Úgy gondolom, rögtön a kezdést követően egyértelmű volt, hogy remek formában vagyunk, a kiállítás pedig máris több területet nyitott meg számunkra" – magyarázta Edinson.
 
 
"Hamar sikerült több gólos előnybe kerülnünk, így könnyedén a kezünkben tarthattuk a mérkőzést. A második játékrészben a nézőtérről figyeltem, mennyire egységesen mozog a gárda. Mindig öröm látni, ha gördülékenyen, a tervek szerint folyik egy összecsapás."
 
 
"Volt már részem hasonló meccsekben karrierem során, például a PSG-nél a Troyes ellen, mikor azt hiszem, 9 vagy 10 góllal nyertünk. Időnként ilyen eredményeket is hoz a foci, amelyek sokáig megmaradnak a sportolók emlékezetében."
 
 
A liverpooli Kékek holnapi vendéglátása a 23 áldozatot követelő müncheni légi katasztrófa 63. évfordulójára esik. Edinson pontosan tisztában van az esemény jelentőségével, és reméli, társaival pozitív kimenetellel zárják majd a rangadót.
 
 
"Természetesen ismerem a történteket. Most rajtunk a sor, hogy e klub színeiben méltó módon emlékezzünk meg az elhunytakról" – tette hozzá a támadó.
 
 
"Fontos találkozó lesz a tabella állása miatt, de főleg azért is, mert egy jelentős dátumra esik az együttes történelmében. Bízunk benne, hogy szép játékkal otthon tudjuk tartani a 3 pontot."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!