Solskjaer: Nem szabad bajnokesélyesként kezelni minket

Ole Gunnar Solskjaer úgy gondolja, hogy nem szabad a Manchester Unitedet bajnokesélyes csapatként kezelni, miután 3-3-as döntetlent játszottak az Everton ellen.


A United elvesztette az esélyét arra, hogy pontegyenlőséggel a tabella élére álljon a Manchester City mellé - akik két mérkőzés előnyben is vannak -, miután Dominic Calvert-Lewin góljával az Everton egy elképesztő mérkőzésen tudta döntetlenre hozni a végeredményt a 95. percben.

 

Solskjaer a következőket mondta: "Nem beszélhetünk bajnoki címről. Így is nagy utat tett meg ez a csapat. Szóba sem kéne kerülnünk, mint bajnokesélyes csapat. Ezt nektek címzem [a sajtónak] - csapatként jobban kell szerepelnünk, aztán majd meglátjuk, hogy hol végzünk. Előre kell mennünk, és abba kell hagynunk azt, hogy ilyen nevetséges gólokat kapunk."

 

"Három lövésük volt összesen az egész mérkőzés alatt, ebből pedig három gólt tudtak szerezni. Ez csalódást keltő. Annál rosszabb meg nem is lehet, mikor az utolsó percben adsz lehetőséget a gólszerzésre. Senkit nem hibáztatok a gólok miatt, de mind tudjuk, hogy tudunk jobban is védekezni."

 

A United menedzsere arról is beszélt, hogy frusztrálttá teszik azok a gólok, amiket beenged a csapata.

 

 

"Három gólt szereztek, három lövésből" - ismételte Solskjaer.

 

Solskjaer nem volt elégedett a játékvezető által elrendelt ráadással sem, mivel az Everton a hosszabbítás ötödik percében tudott gólt szerezni úgy, hogy az eredetileg megállapított négy perc már eltelt.

 

"Mire fel volt négy perces hosszabbítás? Nem tudom megérteni" - mondta Solskjaer. "Egyetlen dolgunk volt, eljuttatni a labdát a pálya szegletébe és megvárni, míg kicsorog, de erre sem voltunk képesek."

 

"Nem érdemeltük meg azt sem, hogy 2-0-ra vezessünk a félidőben - fantasztikus gólokat szereztünk, de teljesen bizonytalanok voltunk. Nálunk volt a labda, de nem voltuk képesek gyorsan járatni azt. Miután gólt kaptunk, volt pár minőségi megmozdulásunk. Lezárhattuk volna az egészet, ha belőjük a negyediket. A támadó négyesünk remekül játszott, és komoly gondot okozott az ellenfél védőinek, úgyhogy nem itt kell keresni a probléma okát."

 

"Az eredmények hatására jön meg az önbizalmad, ez az utolsó labdaérintés pedig úgy küld minket haza, hogy két pontot vesztettünk, ami nagyon csalódottá tesz minket, ráadásul úgy, hogy azt a labdát gond nélkül le tudta volna védekezni a csapat. Ha a csapat teljesítményét nézzük, a második félidő jó volt."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!