Csapathírek a West Ham meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált két védője kapcsán, akikre valószínűleg nem számíthat a West Ham United elleni FA-kupa mérkőzésen.


A Manchester United menedzsere hétfőn délután a klubmédiának nyilatkozva erősítette meg, hogy Paul Pogba mellett Eric Bailly-val és Phil Jonesszal se számolhat, amikor a világ legrégebbi kupasorozatának 5. fordulójában a Kalapácsosokat fogadják az Old Traffordon.

 

"Eric egyre jobb állapotban van. A holnapi kupameccsre ettől függetlenül viszont még nem hiszem, hogy bevethető lesz" - kezdte Ole.

 

"Már kint tud dolgozni a füvön és edz, de a döntést vele kapcsolatban majd holnap fogjuk meghozni. De nem hiszem, hogy számolhatunk vele."

 

"Mindenki más egészséges és edzett ma reggel, kivéve [Phil] Jonest, aki továbbra is sérült."

 

Bailly és Jones hiánya egyértelműen csalódás a norvég szakember számára.

 

 

Az elefántcsontparti játékos legutoljára a Fulham elleni bajnokin lehetett ott a csapatban és minden sorozatot figyelembe véve kihagyni kényszerült a Vörös Ördögök legutóbbi öt tétmérkőzését.

 

Jones a nyári operációja következményeként ebben az idényben még egyetlen összecsapáson se léphetett pályára. Mindazonáltal a 4-es számú játékos célja, hogy újra edzésbe állhasson, emellett pedig bekerült a Premier League 2020/21-es szezonjának második felére nevezettek közé is.

 

"Azt kívánom, hogy amilyen gyorsan csak lehet visszatérhessen a keretbe" - mondta nemrég Ole Jones felépüléséről.

 

"Phil rendkívül erős karakter, megbízható srác. Keményen dolgozik értünk és saját magáért is."

 

Bailly és Jones hiányában a United jelenleg csak három egészséges középhátvéddel rendelkezik Harry Maguire, Victor Lindelöf és Axel Tuanzebe személyében - bár Luke Shaw is bevethető egy három védős rendszer esetén.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - West Ham United

FA-kupa 5. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!