Hannibal debütálhatott volna?

A Manchester United fiatal játékosa, Hannibal csütörtökön nem debütálhat a felnőtt csapatban a Real Sociedad elleni Európa-liga összecsapáson, miután sérülést szenvedett.


A francia középpályás jó benyomást tett az U23-asok között és nemrég csatlakozhatott a felnőtt csapat edzéseihez is, ám az Arsenal elleni Premier League 2 győzelem alkalmával vállsérülést szenvedett.

 

Sajnos a 18 éves játékos emiatt körülbelül egy hónapig harcképtelen lesz és míg Amad és Shola Shoretire ott lesznek a keretben a második számú európai kupasorozat legjobb 32 csapata közötti párharcának visszavágóján az Old Traffordon, addig a korábbi Monaco játékos nem.

 

"Hannibal sérült" - kezdte Ole hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatójának keretében.

 

"Sajnos a tartalékok között megsérült, amely okán egy hónapot kihagyni lesz kénytelen."

 

"Szóval éppen hogy csak csatlakozhatott a keretünkhöz és sajnálatos módon kidőlt."

 

 

Egy másik, MUTV-nek adott interjúban a norvég menedzser elárulta, akár Ethan Galbraith játékára is számíthat majd, miután az észak-ír középpályás bekerült az Európa-ligában a B-listára.

 

"Galbraith is velünk lesz" - tette hozzá.

 

"Hannibal sajnos a tartalékok között vállsérülést szenvedett, szóval hetekig nem lesz játékra alkalmas állapotban. Már éppen úton volt a felnőtt csapat meccsnapi keretébe és már velünk edzett, de ilyen a futball. Erősebben fog visszatérni, ebben biztos vagyok és tudja, hogy már nincs messze a debütálástól."

 

Galbraith a hét elején pályára lépett az Evertontól elszenvedett vereség alkalmával az U23-asok között, emellett pedig játszott az idei szezon egyetlen, Aston Villa elleni felkészülési mérkőzésén a felnőttek között.

 

A 19 éves saját nevelésű játékos 2019 novemberében, az Astana elleni idegenbeli Európa-liga csoportmérkőzés alkalmával mutatkozott be felnőtt szinten.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!