Ferguson: Hernandez pihenhet

A Manchester United edzõje pihenõt akar adni Borsócskának, miután a 2010-2011-es szezon befejezõdik.


A legtöbben Hernandezt várják a United csatársorába a mai Blackburn elleni sorsdöntõ meccsen, ahol a United 1 pontot szerezve már bajnok lehet.

 

Álomszerû szezon volt ez a mexikói tehetségnek, akit a United 6 millió fontért vett a nyáron úgy, hogy Európában szinte teljesen ismeretlen volt.

 

Hernandez rögtön a 2010-es Világbajnokság után érkezett a Vörös Ördögökhöz, ahol letette a névjegyét, majd a Unitedben is napról-napra jobban játszott, és az elsõ szezon végére 20 gólt sikerült begyûjtenie. Az utolsót ezek közül a 36. másodpercben a Chelsea ellen, múlt héten.

 

Június végére Chicharitónak még nem fejezõdik be a szezon, hiszen részt vehet majd a Gold Cupon hazája válogatottjában.

 

 

Ferguson azt állítja, hogy ez a sorozat komoly megpróbáltatás lesz Hernandeznek és elmondta, hogy Borsócska nem fog részt venni a Manchester United Amerikában tett felkészülési túráján.

 

„A Gold Cup után Javier kap egy kis pihenõidõt, és nem kell jönnie az USÁ-ba” - nyilatkozta Ferguson.

 

„Az edzésen és meccseken mutatott játékából egyáltalán nem lehet kivenni, hogy fáradt, de még ellenõrizzük a teljesítményét.”

 

„Ha ma meg tudjuk szerezni a megfelelõ eredményt, akkor jövõ vasárnap megkapja a pihenõt. Ha nem, akkor játszani fog a Blackpool ellen is.”

 

 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!