Telles: Félelem nélkül játszunk

Alex Telles szerint ő és a csapattársai pontosan úgy fognak játszani csütörtök este a San Siroban, mint bármikor máskor - félelem nélkül.


A Vörös Ördögök 1-1-es döntetlenről várják a csütörtök esti Európa-liga visszavágót az AC Milan ellen a legjobb 16 között, ami azt is jelenti, hogy a játékosoknak tudatában kell lennie annak, hogy mindenképp gólt kell szerezniük a Rossoneri ellen, ha tovább akarnak jutni.

 

Lenyűgöző mérkőzésnek ígérkezik a San Siroban megrendezésre kerülő visszavágó, Alex Telles szerint pedig ez a mérkőzés egy teszt lesz, amit mindenki nagyon vár.

 

"A legfőbb cél, hogy jól játsszunk és mindent megvalósítsunk, amit az edzéseken gyakoroltunk, valamint folytassuk azt, amit a legutóbbi mérkőzéseken csináltunk" - mondta Alex a klubmédia riporterének, Mark Sullivannek.

 

"Nem lesz könnyű, mert az AC Milan nagyszerű csapat és nagyon jól játszanak. A legelejétől a legvégéig keményen kell dolgoznunk, követnünk kell Ole utasításait és, ha ezt megtesszük, akkor biztos, hogy pozitív eredménnyel tudunk majd távozni Milánóból."

 

"Úgy gondolom, hogy az előttünk álló meccsekhez szükséges kvalitások megvannak a csapatban. Együtt kell játszanunk, csapatként. Egységesnek kell lennünk, ami nem okozhat gondot, mert minden játékos tudja a szerepét" - folytatta.

 

"A legfontosabb, hogy a játékosok segítsék egymást minden helyzetben. Ha egy csapattárs épp nehéz helyzetben van, akkor kisegítjük, hogy jó eredményt érjünk el."

 

"Félelem nélkül fogunk játszani, ahogy mindig is játszunk. Megpróbáljuk gyorsan járatni a labdát és biztos, hogy tudunk majd gólt szerezni."

 

 

Alex jól ismeri az AC Milant, hiszen egy évet kölcsönben szerepelt az Internél. Olaszországi debütálásakor 2015 szeptemberében csapata 1-0-ra le is győzte a Rossoneri csapatát. Szép emlékei vannak azokról az időkről és, ha pályára léphet minden erejével azon lesz, hogy emlékezetes este legyen a Manchester United számára.

 

"Nagyon jól éreztem magam az Interben. Fiatal voltam és rengeteget tanultam ott" - magyarázta. "Taktikai szempontból azt gondolom, hogy az olasz futballiskola az egyik legjobb. Sokat tanultam játékosként és sokat fejlődtem taktikai szempontból is. Kétség kívül jobb játékosként hagytam el Olaszországot."

 

"Úgy gondolom, hogy a védelem lehet az egyik legfontosabb tényező. Természetesen gólt kell szereznünk, de ehhez pedig jól kell védekeznünk" - tette hozzá. "A védekezés már a támadóink által megkezdődik. Fontos lesz, hogy erre figyeljünk, mert az olaszok nagyon jók és tele vannak minőségi játékosokkal. Biztos vagyok benne, hogy ha tesszük a dolgunkat és odafigyelünk, akkor továbbjutunk a következő fordulóba."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

AC Milan - Manchester United

Európa-liga nyolcaddöntő 2. mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!