Telles: Shaw mindenkit motivál

A United balhátvédje, Alex Telles szerint védőtársa, Luke Shaw teljesítménye rá és a csapat többi tagjára is inspirálóan hat.


Az angol védő a jelenlegi birtokosa a hónap játékosa címnek, emellett pedig az angol válogatottba is sikeresen tért vissza a múlt hétvégén.

 

Shaw kiemelkedő teljesítménye miatt Alex Telles csupán 7 bajnokin jutott szóhoz, de a brazil csapattárs véleménye szerint a helyekért zajló versengés az, amire a csapatnak szüksége van és, amit a klubnál látni akarnak.

 

"Mindig is azt mondtam, hogy ha egy csapatban a legjobb minőségű játékosok vannak, akkor abból csak profitálni lehet. Így van ez a Manchester Unitednél is" - magyarázta a Porto egykori játékosa.

 

 

"Megérkezésem óta azon dolgozok, hogy a lehető legjobb legyek és megmutassam, hogy megérdemlem, hogy itt lehetek. Azt gondolom, hogy ezt sikerült is bizonyítanom. Örülök Luke formájának, nagyszerű teljesítményt nyújt a mérkőzéseken, nagyon jól játszik és keményen edz."

 

Telles a United által eddig lejátszott 47 mérkőzésből 18 találkozón jutott szóhoz és remek teljesítményt nyújtott, amikor játéklehetőséget kapott. A szezon végéig pedig hátra van még jó néhány találkozó a bajnokságban, valamint az Európa-liga küzdelmei is folytatódnak hamarosan.

 

A 28 éves játékos pedig tudja, hogy lesz még esélye bizonyítani a pályán és élvezi, hogy Shaw-val megküzdhetnek a csapatba kerülésért. Meglátása szerint minden pozícióba két megfelelő képességű játékos szükséges a kívánt színvonal elérésének érdekében.

 

"Ha van egy megfelelő versenyhelyzet, az a csapatnak csak jó lehet" - ragaszkodik ahhoz a véleményéhez Alex, miszerint a csapat csak profitálhat ebből. "Kettőnk szempontjából nézve azt tudom mondani, hogy motiváljuk egymást. Ez nagyon-nagyon fontos az egész csapatnak, függetlenül attól, hogy milyen pozícióban játszol."

 

A Vörös Ördögök dolgát az elmúlt hetekben sérüléshullám nehezítette, de a hajrára mindenkire szükség lesz és sokan vissza is tértek. A balhátvéd posztján mindenesetre biztos nincs ok az aggodalomra, hiszen a csúcsformában játszó Luke Shaw mellett Telles és Brandon Williams is hadra fogható.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!