Ole: De Gea és Henderson megosztják a feladatokat

Ole Gunnar Solskjaer szerint David de Gea és Dean Henderson a szezon hátralévő részében megosztják majd feladataikat a kapus poszton, azonban nem kívánta megerősíteni, hogy vasárnap ki fog helyet kapni a kezdőcsapatban a Brighton elleni bajnokin.


A Vörös Ördögök legutóbbi hat mérkőzésén egyaránt Henderson nevével kezdődött a csapat összeállítása, miután De Gea egy hónapnyi távollétet kapott amiatt, hogy feleségével lehessen, aki életet adott első gyermeküknek.

 

Az Old Traffordon rendezendő Brighton elleni bajnokin mindketten számításba vehetőek lesznek, Solskjaer azonban kerülte a válaszadást azt illetően, hogy ki fog a hazai csapat kapujában állni.

 

"Két nagyszerű opcióval rendelkezem kapus poszton" - kezdte a norvég menedzser.

 

"Örömmel tölt el, hogy mindketten újra bevethetőek."

 

"Remélhetőleg kilenc plusz öt mérkőzésünk van még hátra a szezonból - ugyanis szeretnénk az Európa-ligában is egészen a végéig menetelni. Biztos vagyok benne, hogy mindkettejüket látni fogjuk még a továbbiakban a kapunkban."

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy nagy döntést kell-e majd hoznia a nyár folyamán a kapus posztot illetően, Solskjaer így felelt:

"Értem, hogy a médiában miért ez a narratíva és miért teszik fel ezt a kérdést. Amint valahol feszültség van, vagy potenciálisan feszültség esetleg vita alakulhat ki, tőlem azonnal véleményt, kommentárt akarnak hallani."

 

"Én csak annyit mondhatok ezzel kapcsolatban, hogy a személyükben két nagyszerű opció közül válogathatok. Top kapusok, de természetesen mindketten a lehető legtöbbet szeretnének védeni. Ez pedig az által kerül eldöntésre, hogy ki érdemli meg jobban azt, hogy védjen. Abba kell belegondolnunk, hogy ki az, aki az adott napon hozzásegíthet minket egy győzelemhez."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton & Hove Albion

Premier League 30. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!