Ünnepi felvonulás lesz Manchesterben

A csapat nyitott tetejû busszal viszi át a városon a megnyert bajnoki serleget.


Két hét múlva, május 30-án gyõzelmi felvonulást tartanak Manchesterben, ahol a Manchester United történelmi, 19. bajnoki címét - és talán még a Bajnokok Ligája gyõzelmet is - ünneplik majd meg a város utcáira kilátogató szurkolókkal a Vörös Ördögök.

Az elsõdleges terveket május 14-én jelentették be azok után, hogy a Blackburn Rovers elleni mérkõzéssel a United bebiztosította elsõ helyét hazája bajnokságában. Az eseményre a Bank Holiday hétfõjén (munkaszüneti nap Angliában - a szerk.) kerül sor a délelõtti és déli órákban. A részleteket - köztük azt is, merre tart majd a busz - még tárgyalják, de kellõ idõben nyilvánosságra fogják hozni.

 


"Bajnoki gyõzelmek rekordjának beállítása egy nap napja a klub fényes történelmének" - mondta David Gill, a United ügyvezetõje. "Rengeteg levelet és e-mailt kaptunk a szurkolóktól, hogy tartsunk egy nyilvános ünneplést és hisszük, ez megfeleõ alkalom lesz erre."

A rendezvény legfõbb szervezõje a Manchester város Tanácsa, közremûködve a Manchester United FC-vel, a Trafford Tanáccsal és a Greater Manchester területi rendõrséggel.

"A Manchester United megnyerte 19. bajnoki címét, mely rendkívül figyelemre méltó történelmi eredmény. Biztosan tudjuk, a szurkolók kijönnek majd az utcákra, hogy elismerésüket fejezzék ki a hõseik iránt, ünnepeljék õket és biztos vagyok abban, május 30-a emlékezetes nap lesz Manchester város életében" - mondta Sir Richard Leese, a manchesteri tanács vezetõje.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!