Ole: Tuanzebe kiemelkedően teljesített

A Granada ellen megnyert Európa-liga találkozót követően a Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer nem győzte dicsérni fiatal védőjét, Axel Tuanzebe-t.


A United Akadémiáján nevelkedett fiatal védő Lindelöf oldalán a kezdőben találta magát csütörtök este, miután a csapat kapitánya, Harry Maguire sárga lapjai miatt kihagyni kényszerült a Granada elleni visszavágót.

 

Tuanzebe 15. alkalommal léphetett pályára a felnőtt csapatban ebben a szezonban és ez volt neki az első, mióta a Real Sociedad elleni 0-0-s döntetlen során játszhatott. A Granada ellen számos alkalommal bizonyította rátermettségét, letámadta az ellenfeleket és labdákat szerzett.

 

A 4-0-s továbbjutást követően, ami zsinórban a 3. kapott gól nélküli találkozója volt európai szinten a Vörös Ördögöknek, a norvég menedzser elmondta, hogy különösen lenyűgözte őt Axel teljesítménye.

 

 

"Szuper volt, nagyon örülök neki, mert nem volt könnyű dolga" - mondta a mérkőzést követően Solskjaer. "Victor és Harry nagyon jók együtt és, amikor úgy hozta a helyzet Eric is remekül teljesített, így Axel eddig a negyedik hegedűs szerepét játszotta, ha szabad így mondanom."

 

Mivel a felnőtt csapatban magasak az elvárások, így Solskjaer nem volt rest dicsérni védője hozzáállását és teljesítményét a Granada elleni találkozót követően.

 

"Türelmes volt és nagyon keményen dolgozott" - magyarázta Ole. "Ő és Victor ma este kiemelkedően jól játszottak. Megóvtak minket a nyomástól, levédekeztek mindent, amit csak lehetett. Nagyon elégedett vagyok."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!