Szurkolói tisztelgés a bajnokok elõtt

A United szurkolók újabb képet kívánnak megjeleníteni a vasárnapi, Blackpool elleni bajnoki mérkõzés elõtt, ezzel tisztelegve a bajnokságot nyerõ csapat elõtt.


A Schalke 04 elleni Bajnokok Ligája mérkõzés elõtti új mozaik bemutatása után az utolsó bajnoki mérkõzésre is készülnek a szurkolók.

 

A történelmi tettet végrehajtó csapat úgy sétálhat majd ki vasárnap az Old Trafford gyepére, hogy a keleti, északi és nyugati lelátók nézõi együtt alkotnak majd egy hatalmas transzparenst, melyen a "CHAMP19NS" és a "19" feliratok lesznek kirakva, megmutatva tévé nézõk millióinak, hogyan is tisztelegnek a klub elõtt a szurkolók.

 


A mozaikot a Stretford End Flags készítette el és ez alkalommal meg is ragadja az alkalmat, hogy invitáljon szurkolókat, osszák meg saját elképzeléseiket velük, ötleteket adva jövõbeli projektekhez.

 

Hasonló tisztelgéssel adózik a klub elõtt a ManUtdFanatics.hu is.

 

Február környékén, Gary Neville elõtt tisztelegtünk úgy, hogy az oldal fejléce a United legendáját ábrázolta, most pedig a történelmi, 19. bajnoki cím megszerzését követõen egy teljesen új, bajnoki címeket felsoroló fejléccel találkozhattok.



 Manutd.com és ManUtdFanatics.hu 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!