Bailly véleménye a Róma elleni visszavágóról

Eric Bailly véleménye szerint a Manchester United hozzáállása a Róma elleni visszavágón is azonos lesz, mint az első találkozón volt, függetlenül attól, hogy a csapata 6-2-re győzni tudott az Old Traffordon.


A Manchester United hasonló helyzetben van a Farkasok elleni visszavágó előtt, mint amiben a Real Sociedad ellen volt az első találkozót követően, hiszen akkor is 4 gólos előnyben voltak a Vörös Ördögök.

 

Bailly a spanyolok elleni mindkét találkozókon a pályán volt és a két mérkőzést kapott gól nélkül hozta le a United. A Rómának jelen állás szerint két idegenbeli gólja van, amire esetleg építhetnek a visszavágón, viszont a Vörös Ördögök védője elmondása szerint társaival a május 26-án megrendezésre kerülő gdanski döntőbe szeretnének jutni.

 

 

"Remek mérkőzést játszottunk az Old Traffordon. Nem kezdtünk rosszul, de mégis képesek voltak két gólt szerezni. A második félidőben erősebbek voltunk és végül megnyertük a találkozót. Remek győzelem volt" - mondta Bailly.

 

"Nem könnyű a Róma ellen 6 gólt szerezni, de nekünk sikerült és ez nagyon fontos lépés volt a döntő felé. Most pedig a visszavágóra koncentrálunk Olaszországban. Szeretnénk jól teljesíteni, nyerni és bejutni a döntőbe."

 

"Igaz, 6-2-re nyertünk ellenük az első meccsen, de nem azért megyünk Olaszországba, hogy egy döntetlennel kihúzzuk a találkozón. Mi újra győzni akarunk és úgy gondoljuk, hogy csakis ez a hozzáállás vezethet minket a döntőbe."

 

Az első mérkőzés második játékrésze ismét remek példa volt arra, hogy a csapat mennyire erős, mellé pedig remek idegenbeli forma is párosult egész szezonban. Ezek rengeteg önbizalmat adnak a csütörtöki visszavágó előtt.

 

"Úgy gondolom, hogy megfelelően tudtunk koncentrálni és jól felkészültünk a találkozóra" - válaszolta Bailly arra a kérdésre, hogy mi volt a nagy arányú siker titka az első felvonásban. "Ha megfelelően edzel és felkészülsz a meccsekre, akkor azzal a mentalitással, amivel mi rendelkezünk, sikereket tudunk elérni."

 

"Kaptunk ellenük két gólt, de erősek maradtunk és a második félidőben megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek. Sok gólt szereztünk és megnyertük a meccset. Ez nagyon fontos volt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!