Joel Glazer levele a szurkolóknak

Joel Glazer, a Manchester United ügyvezető társelnöke az alábbi levelet küldte a mai szurkolói fórum résztvevőinek.


Tisztelt Szurkolói Fórum Képviselő!

 

Köszönjük a Manchester United szurkolók képviseletében április 30-án küldött levelét. Alaposan elolvastam sorait, melyből világosan kiderül a klub iránt érzett szeretetük és szenvedélyük.

 

Köszönetet szeretnék mondani a szurkolói fórum résztvevőinek, mivel tudom, hogy a klub és a szurkolók közötti konzultáció elengedhetetlen. Mint azt nemrég nyilvánosan kijelentettem, elkötelezett vagyok annak bizonyítása mellett, hogy a jövőben megerősítsük ezt a kapcsolatot. Szívből jövő levele megidézte a Manchester United egyedülálló szellemiségét, amely évtizedeken át segítette a klubot a diadalokban, nehézségekben, tragédiában és amely továbbra is jelen van Ole csapatában és az Ön által képviselt szurkolókban is.

 

Sorai alapján átélhettem magam is a Szuperkupa tervek miatt érzett csalódottságát és megértem, hogy dühösnek és cserbenhagyottnak érzi magát emiatt. Szeretném megismételni őszinte bocsánatkérésemet az elkövetett hibákért.

 

Különösen szeretném elismerni a változás szükségességét, amihez Önnel és az Ön által képviselt szurkolói közösséggel mélyebb konzultációkat kell kezdeményeznünk. Számos fontos kérdést meg kell vitatnunk, beleértve azon sorozatokat is, amikben játszunk. Felismertük a futball érdekeinek fontosságát és nyitottak vagyunk arra, hogy a fontos kérdésekben konstruktív vitákat folytassunk, hogyan lehet az elveinket megerősíteni.

 

Továbbra is elkötelezettek vagyunk a szélesebb futballközösséggel való együttműködés mellett, hogy hosszú távon erősebbé és fenntarthatóbbá tegyük a játékot és erőinket most az UEFA és a Premier League struktúráján belül összpontosítjuk.

 

Ezen felül szeretném megnyugtatni, hogy családom és jómagam igenis törődünk a Manchester Uniteddel és mély felelősséget érzünk azzal kapcsolatban, hogy hosszú távon megvédjük és erősítsük a csapatot, tiszteletben tartva annak hagyományait és értékeit. Kiemelt prioritásunk, hogy mindig versenyben legyünk trófeákért, hogy szórakoztató futballt játszunk egy olyan csapattal, ami kiváló minőségű újoncokból és a világ legjobb hazai tehetségeiből áll. Úgy érezzük, hogy Ole irányításával jó úton haladunk.

 

A pályán elért sikereket szilárd alapokkal kell alátámasztani. Sok éven keresztül támogattuk a csapatot folyamatos befektetésekkel és ezt idén nyáron is folytatni fogjuk. Tudomásul vesszük, hogy jelentősen növelnünk kell az Old Trafford és az edzőközpont beruházásait annak érdekében, hogy a klub létesítményei továbbra is a legjobbak között legyenek Európában. Ennek keretében konzultációt folytatunk a szurkolókkal a stadionhoz kapcsolódó beruházásokról és a meccsnapi élményekről.

 

Az elmúlt hetek egyik legtisztább tanulsága, hogy jobb hallgatókká kell válnunk. Ennek érdekében vállalom, hogy a klub foglalkozni fog a levelében felvetett valamennyi kérdéssel.

 

Néhány szempontot kiemelve, mint azon kevés európai klubok egyike, amely jegyezve van a nyilvános piacon, hiszünk abban, hogy a szurkolók részvényekkel rendelkezhetnek. Korábban már felvettük a kapcsolatot azon szurkolókkal, akik részvényeseink, hogy erősítsük bizalmi viszonyunkat és szeretnénk mihamarabb folytatni a velük elkezdett párbeszédet, valamint a szurkolókkal folytatott párbeszédet is.

 

Elismerjük, hogy a Kormány által kezdeményezett, szurkolók által irányított futball megteremti a lehetőségét annak, hogy egy teljesen új struktúra épüljön fel. Biztosíthatom Önt, hogy készségesen és nyíltan részt veszünk ennek felülvizsgálatában azzal a céllal, hogy a játék középpontjában a szurkolók állhassanak és biztosítani tudjuk érdekeik előrehaladását és védelmét.

 

Ezek a kötelezettségvállalások végső javaslat helyett a további párbeszéd kiindulópontját jelentik, beleértve az összes felvetett kérdést. Együtt akarunk kidolgozni egy olyan ambiciózus intézkedéscsomagot, amely átalakítja a szurkolókkal való kapcsolatunkat és hosszú távon megerősíti a klubot. Ennek szellemében megkeressük a fórum tagjait, hogy ütemezzünk be egy találkozót a lehető leghamarabb, amelyen személyesen részt vennék a szezon végét követően.

 

Ezúton is köszönöm a fórummal kapcsolatos munkáját és a klub iránti szenvedélyét. Várom, hogy találkozzunk és addig is bízunk a szezon sikeres befejezésében.

 

Üdvözlettel,

Joel Glazer


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!