Ole: Bízom a pozitív visszatérésben

Ole Gunnar Solskjaer reméli, hogy a szurkolók visszatérése pozitív élmény lesz annak ellenére, hogy a közelmúltban több alkalommal is tiltakoztak a Glazer család ellen.


A klub extra biztonsági intézkedéseket vezetett be a stadion körül, miután a Liverpool elleni találkozót egyszer elhalasztották a szurkolói rendbontások miatt.

 

Hosszú szünetet követően eljött az idő és az Old Trafford ismét fogadhat szurkolókat, ennek első alkalma pedig a Fulham elleni hazai bajnoki mérkőzés lesz. A mérkőzésre pedig 10000 United szurkolót engednek be a stadionba.

 

"Hosszú-hosszú ideje vártuk már, hogy a szurkolók visszatérjenek" - mondta Ole. "Azt gondolom, hogy nem jó azt látni, hogy egy csapat és a szurkolói között nincs meg a megfelelő összhang, gondolok ezalatt különösen a Liverpool elleni meccseket megelőző tüntetésekre. Bízunk benne, hogy a keddi találkozás pozitív hangvételű lesz. A részünkről én és a srácok mindent megteszünk, hogy egy jó mérkőzést láthassanak azok, akik kilátogatnak a stadionba. Biztos vagyok benne, hogy a fiúk mindent megtesznek majd a jó eredményért és a megfelelő szórakoztatásért."

 

 

"Fontosnak tartom, hogy visszatérhessenek a szurkolók és együtt élvezhessük a játékot. A klubok és a drukkerek közötti összhang rendkívül fontos, mert ez adja meg a mérkőzések hangulatát és megteremti azt az atmoszférát, amely az Old Traffordot félelmetessé teszi. Úgy gondoljuk, hogy ismét nézők előtt játszani mindenképp pozitív élmény lesz, mert ők korábban is rengeteg energiát adtak nekünk, mi pedig terveink szerint olyan meccset fogunk játszani, ami boldoggá teszi majd őket."

 

"Ez egy nagy mérkőzés lesz számunkra miattuk. Amikor legutoljára lehettek velünk, akkor a Manchester City ellen játszottunk egy remek mérkőzést és győztesen hagytuk el a pályát. Nagyszerű volt az egész találkozó légköre a stadionban az egész meccsen és ezt akarjuk újra átélni. Reméljük, hogy a következő alkalommal, amikor még többen lehetnek majd velünk, akkor a holnapi meccsről is ilyen pozitív emlékeink lesznek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Fulham

Premier League, 37. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!